#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

09 Αυγούστου 2016

Φωτιά στα μπατζάκια μας!

>Γράφει η Dreamworks

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την καταστροφική πυρκαγιά στην Κασσάνδρα όπου σε μόλις τέσσερις ημέρες ,από τις 21 μέχρι τις 24 Αυγούστου του 2006, κάηκε περίπου το 50% του πρώτου ποδιού. Σήμερα, οι εργασίες για την προστασία και αναδάσωση των περίπου 75 χιλιάδων στρεμμάτων καμένης γης συνεχίζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Περίπου το 90% της καμμένης έκτασης έχει αναδασωθεί και με τη συμβολή του ανθρώπου αλλά και με τη ροή της φύσης (μεταφορά καρπών από ζώα, βροχές, φυσική αναπαραγωγή δέντρων και φυτών).
Ωστόσο η φύση δεν είνα πάντα σύμμαχος του ανθρώπου.
Στο "πόδι" ήταν όλη τη νύχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία από φωτιές που εκδηλώθηκαν στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, λόγω πτώσεων κεραυνών.

Όπως έγινε γνωστό, συνολικά ξέσπασαν εννέα φωτιές σε διάφορες δασικές εκτάσεις, οι οποίες στην πλειονότητά τους βρίσκονται υπό έλεγχο. Κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 18 υδροφόρα οχήματα.

Πτώσεις κεραυνών σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.


Συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται μέρα και νύχτα, ρισκάρουν τη δική τους ζωή για τη δική μας ασφάλεια και έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τους βαλτούς καλοθελητές-υπηρέτες συμφερόντων και τα καιρικά φαινόμενα.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο..

Από το Blogger.