#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

04 Αυγούστου 2016

Διήλθε την στενή και τεθλιμένη οδό και πλέον βρίσκεται ενώπιον του μεγάλου κριτή η πλέον αμφιλεγόμενη μορφή, ο Πατήρ Σάββας Αχιλλέως

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Τον πατέρα Σάββα Αχιλλέως εμείς οι συνωμοσιολόγοι και προφητολάγνοι των γνωρίσαμε μέσα από τα βιβλία και τις εκπομπές του Δημοσθένη Λιακόπουλου.


Για τον πατήρ Σάββα πολλά έχουν γραφθεί, πολλά περισσότερα από αυτά που γνωρίζει ο κόσμος. Άλλα θετικά, άλλα αρνητικά.

Για ΄μένα ήταν μια από τις αιτίες που ασχολήθηκα με τις προφητείες, την αυτάρκεια, την πνευματική και υλική προετοιμασία. Για την εκκλησία ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Σήμερα ο πατήρ Σάββας πήρε το τελικό μονοπάτι. Ολοκλήρωσε την πορεία στην επίγεια ζωή και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την επουράνια!!!

Την Παρασκευή το πρωΐ θα τεθεί η σωρός σε λαϊκό προσκύνημα πριν την νεκρώσιμη ακολουθία, στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου τον οποίο ο ίδιος έκτισε με πολλούς αγώνες, στον Καρέα.

Καλόν Παράδεισο Πάτερ!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/8/16, 9:39 π.μ.

    τον εκδιωξαν απο τον Αγιο Γεωργιο ΚΑΡΕΑ που εχτισε με τοσο κοπο, ο μητροπωλητης δανηηλ επι χρηστοδουλου επειδη εκανε εξωρκισμους στον ιερο ναο του ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΑΡΧΙΓΟΥ ΤΗΣ ΕΟΚΑ πρεσβευε και για μας εκει που θασαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/8/16, 11:02 π.μ.

    Kαλό ταξίδι στο Φώς!!Καλό παράδεισο!!!Λυπηρό που έφυγε ένας τόσο διορατικός και πνευματικός άνθρωπος!!Ηταν απο τους ελάχιστους που "εβλεπε" το αόρατο μέσα απο την εικονική πραγματικότητα που ζούμε!!Ακόμα μία φωτεινή ψυχή έφυγε που θα έδινε πολλά ακόμα στην σκοτεινή εποχή που ζούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.