#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

09 Αυγούστου 2016

Οι Βρετανοί βοηθούν την ισλαμιστική αντιπολίτευση της Συρίας

>


Τους σφαγείς της αντιπολίτευσης βοηθά η Βρετανία.  Τους έκανε τσακωτούς το BBC.  Και ποια είναι η αντιπολίτευση; Η σημαία μετά 3 αστέρια που είδαμε πρόσφατα στην Ελλάδα να κρατούν ''μετανάστες" και η οποία διαπράττει βιαιότητες και αποκεφαλισμούς επικαλούμενη τον Αλλάχ.


Φωτογραφίες που περιήλθαν στο BBC τη Δευτέρα με ημερομηνία Ιουνίου εμφανίζουν βρετανούς στρατιώτες με αυτόματα sniper σε οχήματα περιπολίας επανδρωμένα με πολυβόλα και αντιαρματικούς πυραύλους.
Σύμφωνα με το πρακτορείο τα στρατεύματα φαίνεται να είναι σε αμυντικό ρόλο μετά από μια επίθεση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Daesh κατά του αυτοαποκαλούμενου μετριοπαθούς Nέου Συριακού Στρατού της αντιπολίτευσης στα συροιρακινά σύνορα.


Ο εκπρόσωπος τύπου του σχηματισμού της αντιπολίτευσης παραδέχθηκε στο BBC ότι ο New Syrian Army εκπαιδεύθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο.Η συμμαχία των ΗΠΑ με περισσότερα από 60 χώρες πραγματοποιεί αεροπορικές επιδρομές σε Συρία και Ιράκ κατά της Daesh. Ωστόσο, επί του παρόντος καμιά διεθνής χερσαία δύναμη δεν έχει αναπτυχθεί επίσημα στη Συρία. (Sputnik 9.8.16)


Από το Blogger.