#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

31 Αυγούστου 2016

Δημιουργική ασάφεια από τον Βαρώτσο για άλλη μια φορά! Κάπου, κάπως, κάποτε, κοντά στην Αττική...

>


Η συγκεκριμένη καταγραφή της ομάδας, δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της βάσης δεδομένων του Πανεπιστημίου Cornell , τακτική που ακολουθεί η ερευνητική ομάδα του κ. Βαρώτσου τα τελευταία χρόνια.


Προσεισμικά ηλεκτρικά σήματα και ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες, που προφανώς και παραπέμπουν στο ενδεχόμενο ενός ισχυρού σεισμού στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας που περιλαμβάνει τον Κορινθιακό, τμήμα της Αττικής, της Χαλκίδας και της Στερεάς Ελλάδας, όπως κατέγραψε η ερευνητική ομάδα ΒΑΝ του καθηγητή Φυσικής Παναγιώτη Βαρώτσου και των συνεργατών του.
 «Οι ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες καταγράφηκαν από τον σταθμό έρευνας που έχει εγκαταστήσει η ομάδα ΒΑΝ στον σταθμό της Κερατέας. Παρακολουθούμε έντονα την ευρύτερη περιοχή, με μεγάλη προσοχή, καθώς η ομάδα ΒΑΝ μέχρι σήμερα έχει επιβεβαιωθεί σε όλες σχεδόν τις αναφορές της…»

Σε αντίθεση με άλλους ερευνητές ο κ. Βαρώτσος αν και στις δημοσιεύσεις μιλάει για τη χρονική διάρκεια ισχύος του ηλεκτρικού σήματος εν τούτοις όμως όσο και να ψάξαμε στις δηλώσεις του δεν ανέφερε ούτε το ΠΟΣΟ μεγάλος θα είναι ο σεισμός, ούτε το ΠΟΤΕ, ενώ και η περιοχή είναι κατά εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η λήψη οποιουδήποτε στοχευμένου μέτρου ασφαλείας.

Δείτε το σημείο που δίνει η ομάδα ΒΑΝ:


Από το Blogger.