#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

08 Αυγούστου 2016

Εσύ αγανάκτησες με την νέα διαφήμιση της ΔΕΗ;

>Καταρχήν αντιπαρέρχομαι ότι όλοι οι αριστεροί έχουν πέσει με τα δύο χέρια στη μάσα...

Θα κάνω ότι δεν βλέπω και τον ένα τόνο μεϊκαπ ή τα τραβήγματα ή τα μποτοξάκια (δεν είμαι και ειδικός για να διακρίνω) της Ράντου...

Και πάω στα ουσιαστικά....

Αφού δείτε την διαφήμιση της ΔΕΗ θέλω να μου απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα:

Υπάρχει εταιρεία στον πλανήτη Γη που έχει αυξήσει τα τιμολόγιας της 15.000% μέσα σε 30 χρόνια; Μην το ψάχνετε ΜΟΝΟ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΗ!


Υπάρχει εταιρεία ηλεκτρισμού στον πλανήτη Γη που να έχει τόσους εργαζομένους κατ΄αναλογία του πληθυσμού; ΟΧΙ φυσικά!
Υπάρχει εταιρεία ηλεκτρισμού που να χρεώνει στους καταναλωτές τέλη και φόρους που προβλέπονται από νόμους που έχουν καταργηθεί μόνο επειδή έχει λάβει εντολή από υπουργείο; ΜΟΝΟΝ Η ΔΕΗ

Υπάρχει εταιρεία που να έχει κόψει το ρεύμα σε περισσότερα από το 10% του πληθυσμού; ΜΟΝΟΝ Η ΔΕΗ (1.000.000 νοικοκυριά ΧΩΡΙΣ ρεύμα).

Υπάρχει ανώνυμη εταιρεία - ρουφιάνος της εφορίας, των δήμων, της αστυνομίας; ΜΟΝΟΝ Η ΔΕΗ (έχει κάνει περισσότερες μηνύσεις σε βάρος καταναλωτών της, ενώ συμπεριφέρεται όχι ως εταιρεία αλλά ως δημόσιος ρουφιάνος, ειδικά στην εφορία).

Υπάρχει εταιρεία στην πλανήτη που για να σου συνδέσει τριφασική απλή γραμμή (3Χ35) χρεώνει 1800,00 ευρώ για τέλη σύνδεσης και επιπλέον 130 ευρώ εγγύηση; ΟΧΙ φυσικά. Οι συνδέσεις είναι ΠΑΝΤΟΥ δωρεάν.... γιατί είναι αυτονόητες...

Θα μου πείτε σε όλα αυτά δεν φταίει η εταιρεία... Φταίνε οι νόμοι.... Δεν πειράζει γι΄αυτο και εμείς πάμε σε άλλες εταιρείες... ή ακόμα καλύτερα παράγουμε το ρεύμα μόνοι μας μέσω ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά κλπ). 2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος12/8/16, 12:14 μ.μ.

  Και το συννεφιασμένο πρωί πώς θα βάζουμε την καφετιέρα σε λειτουργία όταν δεν φυσάει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάρχουν και οι μπαταρίες, υπάρχει και το υγραέριο, υπάρχουν ανεμογεννήτριες και στην εσχάτη μια ντιζελογεννήτρια 5kva δεν κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ, άντε 1200 εαν είναι Inverter.
   Ο αδελφός μου που ζει σε βουνό είναι 100% ενεργειακά αυτάρκης και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον ηλεκτρισμό. Λύσεις υπάρχουν. Φυσικά μιλάμε για αρχικό κόστος (μαζί με ηλεκτρικές συσκευές Α+++) κοντά στα 25-30.000 ευρώ, αλλά αν σκεφθείς ότι δεν θα έχεις ΠΟΤΕ το βραχνά της ΔΕΗ, των τελών, την απειλή διακοπής του ρεύματος και ειδικά αν ξεκινάς καινούριο σπίτι οι ΑΠΕ είναι πολύ καλή λύση. Λυπάμαι που όταν έφτιαχνα το σπίτι δεν είχα το μυαλό όπως ο αδελφός μου. Μόνο τα ΕΤΤΗΔΕ και λοιπούς φόρους που έχει γλυτώσει τόσο χρόνια είναι μεγάλη μαγκιά.

   Διαγραφή

Από το Blogger.