#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

21 Αυγούστου 2016

ΝΑΤΟ: Εδώ η βάση, εκεί η βάση, που θα είναι η βάση, οέο??

>


Σχόλιο Dreamworks: Έτσι... πάνε να (μας) μπλέξεις σε καταστάσεις που είσαι πολύ λίγος για να διαχειριστείς, για να φανείς καλός "σύμμαχος" και να γλείψεις τα αμερικανοκλανάκια.  Και μόλις κάνεις τη δουλειά τους, θα φας και το φτύσιμο του αιώνα να είναι όλο δικό σου.  Δεν πάμε για μπεκάτσες καλύτερα?

                                                                             

ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ… ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Το «πράσινο φως» από τους Αμερικανούς παίρνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας – Τι θα συμβεί στο Αιγαίο


Αύριο, η εφημερίδα REAL έχει στο πρωτοσέλιδό της θέμα για τον Πάνο Καμμένο, τονίζοντας πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ζητήσει η βάση του ΝΑΤΟ να «μετακομίσει» από το Ιντσιρλίκ στην Κάρπαθο!

Η Κάρπαθος είναι το νησί που έχει προτείνει στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψής του στην Αμερική, για δημιουργία ΝΑΤΟϊκής αεροπορικής βάσης.
Μάλιστα, τότε ο ίδιος, είχε δηλώσει τα εξής: «Μιλήσαμε για τα θέματα που αφορούν τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ, και ιδιαίτερα τα θέματα της τρομοκρατίας και τον ρόλο που θα παίξει η Ελλάδα, το σημαντικό ρόλο που παίζει η Σούδα και η ναυτική βάση, όπως επίσης και τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μια ΝΑΤΟϊκή αεροπορική βάση, μάλλον οι δραστηριότητες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην Κρήτη, να μεταφερθούν κατόπιν της πρότασης της ελληνικής Κυβέρνησης και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά από εισήγηση της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Κάρπαθο».

crashonline.gr

Από το Blogger.