#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

29 Αυγούστου 2016

Καλά περιμένετε εσείς από τους Κρητικούς.... Πόσο γελασμένοι είστε... Με χορούς και τραγούδια υποδέχθηκαν Κοτζιά και τον Τούρκο...

>


Με μαντινάδες και κρητική μουσική υποδέχθηκαν στο Οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα στο Ψυχρό τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον Τούρκο ομόλογό του Μαχμούτ Τσαβούσογλου.

Οι δύο άνδρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης που είχαν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Ελούντα αναχώρησαν για το Λασίθι καθώς ο κ. Τσαβούσογλου εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το Δικταίον Άντρον, το σπήλαιο του Δία στο Οροπέδιο Λασιθίου.
Συνοδευόμενοι από την προσωπική τους φρουρά αλλά και δεκάδες αστυνομικούς οι δύο υπουργοί Εξωτερικών αναχώρησαν λίγο μετά τις 4.30 από τον Άγιο Νικόλαο και μιάμιση ώρα αργότερα έφτασαν στο Ψυχρό Λασιθίου.

Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές, τα τραγούδια και οι μαντινάδες κυριάρχησαν κατά την υποδοχή των δύο υπουργών από τους τοπικούς φορείς αλλά και πολίτες του Λασιθίου.

πηγή: cretapost


ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

http://www.e-koutsobola.gr/2016/08/blog-post_493.html

Από το Blogger.