#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

09 Αυγούστου 2016

Προειδοποίηση : Χάος σαν αυτό της Βενεζουέλας μπορεί να έρθει και στην Ευρώπη

>

Σε απελπιστική κατάσταση εξακολουθούν να βρίσκονται οι κάτοικοι της Βενεζουέλας, που βλέπουν τα αποθέματα τροφής να εξαντλούνται και να μην αντικαθίστανται.Με αφορμή αυτή την κατάσταση η Νέα Τάξη βρήκε ευκαιρία και προωθεί αφενός τις αγορές με δακτυλικό αποτύπωμα στον δρόμο για το μικροτσίπ και το χάραγμα, αφετέρου την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού με ξαφνικές μαζικές οικειοθελείς στειρώσεις στην Βενεζουέλα λόγω φτώχειας.
Στο βίντεο που τραβήχτηκε στα ανατολικά της χώρας, φαίνεται ένα φορτηγό που μεταφέρει αλεύρι να φτάνει σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ, όταν κάτοικοι της περιοχής ορμούν και αρπάζουν ό,τι προλαβαίνουν, ποδοπατώντας ο ένας τον άλλον.
Η έλλειψη τροφίμων και βασικών αγαθών είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Βενεζουέλα. Βασικά αγαθά όπως ρύζι και αλεύρι εκλείπουν, με αποτέλεσμα να γίνονται τουλάχιστον δέκα πλιάτσικα την ημέρα.
Αυτή η κατάσταση έχει φοβίσει πολλούς στην Δύση και φωνές, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, προειδοποιούν πως η κατάσταση αυτή θα έρθει σε Αμερική και Ευρώπη.
Η Νέα Τάξη θέλει την πρόκληση χάους, έτσι ώστε τα πλήθη από μόνα τους να ζητούν την «λύση» που θα προσφέρεται, δηλαδή την εγκαθίδρυση παγκόσμιας δικτατορίας με τον έναν ηγέτη στην κορυφή.
Σου δίνουν το πρόβλημα, σου δίνουν και την λύση, η οποία αντικατοπτρίζει τα πραγματικά σχέδιά τους.
Δείτε εικόνες που ενδεχόμενα ζήσουμε και στην Ελλάδα:

Από το Blogger.