#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

30 Αυγούστου 2016

Αυτοί είναι οι Παραολυμπιακοί αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ρίο

>


Για το Ρίο πετά αυτή την ώρα το πρώτο γκρουπ των Παραολυμπιακών αθλητών που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους 15 Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες. Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο από τις 7 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2016. 
   «Οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο για νέες μεγάλες επιδόσεις, σαν κι αυτές που έχετε επιτύχει ως τώρα κι ακόμη μεγαλύτερες», τόνισε για τους αθλητές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που ήταν παρών στη σημερινή παρουσίαση της ομάδας.  Είμαστε βέβαιοι γι’ αυτές, αφού ξέρουμε καλά το υψηλό ήθος σας και την ανυπέρβλητη δύναμη της ψυχής σας.Εκτός όμως από τις ευχές μας σας συνοδεύει και η γενική αναγνώριση, ως Ελλήνων Αθλητών οι οποίοι με τις λαμπρές επιδόσεις τους αλλά, κυρίως, με το πραγματικά εμβληματικό παράδειγμα της ζωής τους είναι πανάξιοι εκπρόσωποι του γνήσιου Ολυμπιακού Πνεύματος και Ιδεώδους. Καλή επιτυχία. Είμαστε και θα είμαστε πάντα υπερήφανοι για σας» κατέληξε ο ΠτΔ . Παρών ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και οι Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας, Σταύρος Θεοδωράκης, βουλευτές και δήμαρχοι.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, ο κάθε προσκεκλημένος ξεχωριστά, έδωσε τις ευχές του στον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Γιώργο Φουντουλάκη

thetoc.gr

Από το Blogger.