#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

16 Αυγούστου 2016

Χρυσός ο Σπύρος Γιαννιώτης στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης!

>


edit Dreamworks:  Το photo finish τον έδειξε τελικά δεύτερο.  Είτε πρώτος είτε δεύτερος θα είναι ο πάντα ΠΡΩΤΟΣ!!!! Έχω συγκλονιστεί πραγματικά από αυτόν τον άνθρωπο...36 χρονών, αθληταράς, μπαμπάς και πάνω απ' όλα ένας ωραίος Έλληνας! Δεν έχω λόγια...

Μεγάλη εμφάνιση για τον 36χρονο Ελληνα κολυμβητή Σπύρο Γιαννιώτη.


Μεγάλη εμφάνιση έκανε σήμερα ο Ελληνας κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης, κατακτώντας την 1η θέση στην κούρσα των 10 χιλιομέτρων στο Ρίο.

Σήμερα, ο 36χρονος Σπύρος Γιαννιώτης ρίχνει τίτλους τέλους στην αθλητική καριέρα του στον μαραθώνιο της κολύμβησης στο Ρίο.

Ο Γιαννιώτης ξεκίνησε συντηρητικά και στα πρώτα 2,5 χιλιόμετρα ήταν 23 με ένα λεπτό διαφορά από τον προπορευόμενο αθλητή. Στα 5 χιλιόμετρα είναι 22ος με 1:28.06 λεπτά διαφορά από τον Αυστραλό Πουρτ που προηγείται. Ωστόσο ανέβασε ρυθμό καθώς στα 7,5 χιλιόμετρα είναι 14ος και τα δίνει όλα για όλα...
Ο Σπύρος Γιαννιώτης αποχαιρετά στα 36 τον αθλητισμό και είναι ο μοναδικός Ελληνας κολυμβητής που έχει διπλή συμμετοχή σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων, το 2004 στην Αθήνα που ήταν 5ος και 7ος. Από το 2000 στο Σίδνεϊ και μετά έχει πάρει μέρος σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης πολλές φορές ενώ το 2013 στη Βαρκελώνη αναδείχθηκε ο μεγαλύτερος σε ηλικία παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία ανοικτής θάλασσας.

Εχει συλλογή μεταλλίων από πολλές άλλες διοργανώσεις ενώ έχει ανακυρηχθεί και αθλητής της χρονιάς από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμό Αθλητικού Τύπου.

http://www.thetoc.gr/

Από το Blogger.