#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

02 Αυγούστου 2016

Σήκωσαν τουρκική σημαία στη Σύμη κι εμείς στείλαμε ΛΕΤΟΝΙΚΟ σκάφος της Frontex για έλεγχο!!!

>


Σοβαρό περιστατικό στη Σύμη και ακόμη σοβαρότερη η ελληνική αντίδραση που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα!Αυτό που έγινε στη Σύμη είναι ότι, κάποιοι είχαν σηκώσει σε όρμο του νησιού στον ίδιο ιστό την ελληνική και την τουρκική σημαία!!! Το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές δεν ανακοίνωσαν τίποτα δεν είναι το σημαντικότερο.
Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι αυτό το περιστατικό ελέγχθηκε από ΛΕΤΟΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ της Frontex!

Πως έχει η υπόθεση;

Τις βραδινές ώρες της Κυριακής 31 Ιουλίου κάτοικος της Σύμης, εντόπισε σε ιστό στην περιοχή Άγιος Αιμιλιανός της Σύμης,
αναρτημένες την ελληνική και την τουρκική σημαία. Ο ιδιώτης υπέστειλε (πολύ σωστά) την τουρκική σημαία και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο, το οποίο άκουσον – άκουσον χθες το πρωί  απέστειλε ΛΕΤΟΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ της FRONTEX να ελέγξει την περιοχή.

Φωτογραφία της περιοχήςΤονίζεται ότι η περιοχή που συνέβη το συμβάν είναι πολύ κοντά στα τουρκικά παράλια και διαθέτει μικρό όρμο για να προσεγγίζουν σκάφη, οπότε μάλλον η τουρκική σημαία αναρτήθηκε από επιβάτες τουριστικού, αλιευτικού σκάφους ή άλλου σκάφους (….), οι οποίοι μάλλον θέλουν να τονίσουν την συγκυριαρχία στο Αιγαίο.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αμείλικτα:

1ον: Για ποιο λόγο δεν επιλήφθηκε, αν και ενημερώθηκε για το συμβάν, το Λιμεναρχείο Σύμης το οποίο εκτός από πλωτό μέσο του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ, θα μπορούσε να μεταβεί στην περιοχή και με όχημα; Τυχόν δικαιολογίες για τη διαθεσιμότητα σκαφών και μέσων δεν γίνονται δεκτές, καθόσον για τέτοια συμβάντα θα πρέπει να γίνεται άμεση έρευνα με οποιοδήποτε τρόπο ακόμα και με το προσωπικό όχημα του Λιμενάρχη.

2oν:  To συμβάν θεωρείται ασήμαντο για αυτό δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος ή του αρμόδιου Υπουργείου ή μήπως απλά είναι Αύγουστος; Mήπως να σκεφτούμε τι θα είχαν πράξει οι τουρκικές αρχές και τα ΜΜΕ της γείτονος, εάν κάτι ανάλογο είχε συμβεί στα τουρκικά παράλια;

3oν:  Έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά την εθνική κυριαρχία επί των νησιών μας και δεν το γνωρίζουμε; Eίναι δυνατόν για συμβάν το οποίο καταγράφεται επί ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ να επεμβαίνει σκάφος ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ;

4ον: Η τουρκική σημαία που βρίσκεται; Mήπως θα την επιστρέψουμε στην Τουρκία για χάρη της καλής γειτονίας;

5ον: Έχουν σκεφτεί οι «αρμόδιοι» που σιωπούν τι θα γίνει εάν αυτοί που ύψωσαν την τουρκική σημαία ανεβάσουν φωτογραφίες του κατορθώματος στο διαδίκτυο;

Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί επελέγη ο τρόπος αντίδρασης που περιγράψαμε.

http://www.militaire.gr/

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος2/8/16, 7:53 μ.μ.

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..
  ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 02/08 19:00...ΔΙΑΨΕΥΘΕΙ...απλα ενημερωνω το τι ακουσθηκε...

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και για του λόγου το αληθές:

   http://www.e-koutsobola.gr/2016/08/blog-post_3.html

   Διαγραφή
 2. Την άκουσα και εγώ τη διάψευση από τον Δήμαρχο, όχι όμως από το ΥΕΝ. Αν κάποιος έδωσε την εντολή είναι το ΥΕΝ ή το ΥΕΘΑ. Η frondex υπάγεται στο ΥΕΝ.
  Η διάψευση ήρθε κυρίως από τα χείλη του τοπικού δημάρχου ο οποίος προσπαθεί να διασώσει τον τουρισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έστω υπόψη ότι ο Δήμαρχος κ. Παπαλουκάς ήταν αυτός που διέψευδε το περιστατικό μου τους τούρκους κομάντος, λέγοντας παράλληλα ότι όλο αυτό κάνει κακό στον τουρισμό. Βέβαια την ίδια ώρα τουρκικός στρατός και αστυνομίας - λιμενικό και ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έκαναν κόσκινο την περιοχή. Βέβαια μάθαμε μετά ότι έφυγαν σαν κύριοι ντυμένοι σαν τουρίστες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.