#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

08 Αυγούστου 2016

Λέσβος: Οι «No Border» κατασκήνωσαν σε παραλία- Επέμβαση εισαγγελέα

>


Σχόλιο Ζαχαρίας : Το κτίριο που κατέλαβαν αν έχω καταλάβει καλά είναι το ΣΤΕΠ δίπλα από τη ΔΕΗ και ήταν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ του υγειονομικού... Η παραλία όπως μπορώ να καταλάβω από τη φωτογραφία είναι ακόμα και σήμερα στρατιωτική περιοχή γιατί εκεί βρίσκονται οι δέστρες υποβρύχιου ανεφοδιασμού καυσίμων και οι δέστρες εφοδιασμού του νησιού με ορυκτά καύσιμα...
370 χλμ ακτογραμμή έχει το νησί μου (Λέσβος) όμως αυτοί επέλεξαν τα 40 μέτρα ακτής με στρατηγική σημασία...
____________________________________________

Δεν είναι μόνο οι πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν καθημερινά στο νησί, τώρα η Μυτιλήνη έχει να αντιμετωπίσει ακόμη ένα «πονοκέφαλο» που ακούει στο όνομα «No Border». Μια ομάδα περίπου 30-40 «αλληλέγγυων» από τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και της Ασίας έχουν κατασκηνώσει εδώ και μέρες στην ακτή «Καλαμάρη» έχοντας στήσει σκηνές και υποδομή κουζίνας για τους πρόσφυγες και μετανάστες διερχόμενους από τη Μόρια και το Καρά Τεπέ.
Σύμφωνα με το «Έθνος» πρόκειται για τους ίδιους που για μήνες είχαν στήσει ολόκληρο προσφυγικό καταυλισμό στην παραλία Τσαμάκια της Μυτιλήνης. Στις 20 Απριλίου επενέβη η αστυνομία για την εκκένωσή του και όπως διαπιστώθηκε εκεί διέμεναν εκατοντάδες μετανάστες χωρίς να έχουν καταγραφεί. Οι 19 «αλληλέγγυοι» που βρέθηκαν στο χώρο είχαν προσαχθεί στην Αστυνομία ενώ ο καταυλισμός διαλύθηκε.

Στις 22 Ιουλίου οι No Borders κατέλαβαν το κτίριο του πρώην ΣΤΕΠ στην περιοχή της Επάνω Σκάλας και επιχείρησαν να στήσουν σε αυτό μια δομή υπό τον τίτλο No Borders Social Center με σκοπό την εγκατάσταση, τη σίτιση αλλά και την απασχόληση προσφύγων από τη Μόρια και το Καρά Τεπέ.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο Δήμος Μυτιλήνης τους ζήτησε να αποχωρήσουν και ενημέρωσε την Εισαγγελία από την οποία αναμένεται παρέμβαση για το θέμα μέσα στις επόμενες ημέρες.

http://www.pentapostagma.gr/2016/08/%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CE%B9-no-border-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF.html


Από το Blogger.