#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

06 Αυγούστου 2016

Επιτέλους ένα θετικό στοιχείο : Οι Έλληνες τον μήνα Ιούλιο ασχολήθηκαν με το πραγματικό πρόβλημα (Τουρκία) και άφησαν στην άκρη βλακείες τύπου Pokemon

>


Οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου αναζήτησαν τον Ιούλιο από τη Wikipedia στοιχεία για την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, τον Πάμπλο Εσκομπάρ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Το πραξικόπημα στην Τουρκία είχε -κατά μέσο όρο- 3.523 αναγνώσεις την ημέρα. Ακολούθησαν, στη δεύτερη θέση ο Πάμπλο Εσκομπάρ (λόγω του σχετικού τηλεοπτικού σίριαλ) και στην τρίτη θέση οι Ολυμπιακοί Αγώνες (που μόλις αρχίζουν στη Βραζιλία), με 2.270 και 1.162 αναγνώσεις ημερησίως, αντίστοιχα.
Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά τα λήμματα: Ελλάδα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλίκη Βουγιουκλάκη, κατάλογος ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, Τουρκία, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2016 και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Οι αναζητήσεις των Ελλήνων αναγνωστών της Wikipedia διαφέρουν από την αγγλική έκδοσή της. Δημοφιλή στην αγγλική Wikipedia τον Ιούλιο ήταν τα λήμματα για τη Χίλαρι Κλίντον, τον Ντόναλντ Τραμπ και μέλη των οικογενειών τους, καθώς και για το Pokémon Go.

Στην ελληνόγλωσση Wikipedia, το λήμμα Pokémon Go ήταν στην 68η θέση!
cnn.gr

Από το Blogger.