#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

18 Αυγούστου 2016

Ανατριχίλα : Κρήτες και Πόντιοι Τιμούν τους νεκρούς με Πυρρίχιο μέσα στον Ιερό Ναό των Ανωγείων! (video)

>


Απόκοσμο σαν απο τον Άλλο Κόσμο φερμένοι ,  να κατέβηκαν οι Νεκροί του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων και χόρεψαν μέσα στον Ιερό Ναό των Ανωγείων …Σκηνές άπό Αρχαία Τραγωδία αλλά και ο Πυρρίχειος Χορός  σαν να έγινε πριν από την Εκτέλεση των  Κρητών των Ανωγείων που γονάτισαν απο τις δολοφονικές σφαίρες των Ναζί!


Οι Ανωγειανοί και Ακρίτες του Πόντου έσμιξαν στο μαρτυρικό χωριό της Κρήτης για να τιμήσουν την 72 επέτειο του ολοκαυτώματος. Εκεί, στο ναό του Αι Γιώργη, προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης όταν χόρεψαν μέσα στην εκκλησιά, τιμώντας το 3ο  Ολοκαύτωμα και τους Ανωγειανούς.
Περπάτησαν τα ζάλα του Πυρρίχιου χορού και με φόντο τους Ηρωες του 1821 εντός του ναού, χόρεψαν μέσα και έξω από την εκκλησία υπό τους ήχους της λύρας μαγεύοντας τους παριστάμενους, δάκρυσαν και έσφιξαν τα χείλη σε μια στιγμή που δεν υπάρχει …

1655929_707653145933286_115227660_nΠαρακολουθήστε το video που ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook ο παπά-Ανδρέας Κεφαλογιάννης.

Με την Ποντιακή πρεπειά τους τίμησαν τους Ανωγειανούς και το Ολοκαύτωμα, περπάτησαν τα ζάλα του Πυρρίχιου χορού και με φόντο τους Ηρωες του 1821 εντός του Αι Γιώργη, οι <<Ακρίτες>> του Πόντου που βρέθηκαν στα Ανώγεια χόρεψαν μέσα και έξω από την εκκλησία προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.
http://veteranos.gr/

Από το Blogger.