#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

22 Σεπτεμβρίου 2016

Με μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ επιστολή το 1ο δημ. σχολείο Ωραιοκάστρου θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους. Επικαλείται και ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος!!!

>


Με μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ επιστολή το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους. Επικαλείται και ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος!!!

Σχόλιο Ζαχαρία :Όταν φίλος αναγνώστης μου έστειλε την ανακοίνωση - επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου ειλικρινά ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ.

Πανηγύρισα γιατί οι νομικοί  - γονείς συνέταξαν ένα καταπληκτικό και υπερπλήρες κείμενο το οποίο πλέον αποτελεί μπούσουλα για όλους μας.
800 σχολεία  - που θα ανακοινωθούν την Δευτέρα που μας έρχεται - θα φιλοξενήσουν από την μεθεπόμενη εβδομάδα 22.000 παιδιά μεταναστών και προσφύγων.

Τονίζω την απειλή ενεργοποίησης του άρθρου 120 του Συντάγματος γιατί έχει ιδιαίτερη αξία, γιατί ουσιαστικά "απενεργοποιεί νομικά" το δικαίωμα σύλληψης για μια σειρά ποινικών αδικημάτων.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ!!!
7 σχόλια:

 1. Περι Λαθρομεταναστευτικο - Δρασεις Ωραιόκαστρο (3)
  http://ieridilosi.blogspot.gr/2016/09/3_22.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απλώς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
  Επιτέλους αρχίζουμε να ΞΥΠΝΑΜΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παιδιά, για να μπορεί ο σύλλογος γονέων ( ή ο οποιοσδήποτε) να επικαλείται το άρθρο 120, θα πρέπει να διαθέτει και στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ότι οι ίδιοι δεν καταπάτησαν το Σύνταγμα.
  Και τα στοιχεία αυτά, τα αποκτάμε άμεσα όταν καταθέσουμε στο ΑΤ της περιοχής μας ετουτη εδω την δηλωση , οπου με την οποία αντιδρουμε και καταγγέλουμε τη βίαιη κατάλυση του συντάγματος και την παράλειψη διώξεων της επίσημης δικογραφίας (για εσχάτη προδοσία) που έχει απο ντο 2011 ανακοινωθεί απο την έδρα της βουλής.
  ο κάθε πολίτης , από το νόμο οφείλει να γνωρίζει όταν το σύνταγμα καταλύεται βίαια και επιπλέον οφείλει να αντισταθεί .
  ότι πληροφορία θέλετε πείτεμου ( καλέστε με στο 6970887669) τουτη ειναι η δήλωση που καταθέτουμε στην αστυνομία ¨
  υπάρχει και σε pdf στο τέλος του κειμένου.
  Ιερή δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά των από 24/11/2011 διαπραχθέντων:
  Α. Του κακουργήματος της κατ΄επανάληψιν βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος
  Β. Της παράλειψης διώξεων του διαρκούς κακουργήματος της εσχάτης προδοσίας
  Γ. Της εν μέσω κατοχής και εκ μέρους των πολιτικών ή των όποιων άλλων υπευθύνων, απόπειρας να κάνουν αλλαγές και αναθεωρήσεις στο Ελληνικό Σύνταγμα.

  ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ, προς όλα τα Σώματα Ασφαλείας και προς τον κάθε Πολίτη, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 45, 46, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
  Ημερομηνία:……...................................
  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
  Προς και διά του Αστυνομικού Τμήματος..........................
  υπόψιν Αξιωματικού Υπηρεσίας και Ανακριτικού υπαλλήλου
  Όνομα:….......................................
  Επώνυμο:......................................
  Όνομα Πατρός:.............................
  Όνομα Μητρός:.............................
  Διεύθυνση:.....................................
  Περιοχή:.........................................
  Τ.Κ.:................................................
  Α.Φ.Μ..............................................
  Αρ. Ταυτότητας: .....................
  Αρχή Έκδοσης:..............................
  Ημερ. Έκδοσης:.............................
  Ημ. Γεννήσεως:................
  Ιθαγένεια:..................................
  Θρήσκευμα:...................................

  https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF/422877021088985

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος23/9/16, 10:42 μ.μ.

  Απευθυνεσθε με λογικα και απολυτα τεκμηριμενα επιχειρηματα σε εντεταλμενους να πράξουν το ανομο το παράτυπο το αντισυνταγματικο .Κοινα : Δεν ιδρώνει το αφτί τους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο γονεων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και εύχομαι να είχαν τα κότσια και όλοι οι Σύλλογοι ανά την Ελλάδα να τους μιμηθούν Οφείλουν οι γονείς να προστατέψουν τα παιδιά τους αφού οι κυβερνώντες κάθε απόχρωσης είναι ανάλγητοι και δεν προστατεύουν τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι τους πληρώνουν για να είναι στις θέσεις που κατέχουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το επόμενο βήμα ειναι η δημιουργία πολιτοφυλακης και ανάλογη με τις περιστάσεις αντίσταση.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το να παρακολουθήσουν μαθήματα , το να ενταχθούν σε Ελληνικά σχολεία μαζί με τα Ελληνόπουλα τα προσφυγόπουλα είναι η χειρότερη λύση . ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΘΡΑΝΙΟ . Εχουν δικαίωμα και αυτά γιατί είναι κυνηγημένα παιδιά , αλλά τα δικαιώματα σταματάνε εκεί που θίγονται τα δικαιώματα όσων έχουν πράγματι δικαίωμα . Ας ξεκινήσουν τα μαθήματα στα είδη υπάρχοντα Σχολεία αλλά ... τα Σάββατα , Κυριακές , και Αργίες . Γράμματα δεν πρόκειται να μάθουν να μην κοροιδευόμαστε . Εκδρομή θα πηγαίνουν . Το βράδυ κάθε Κυριακής οι φιλόπονες ΜΚΟ να καθαρίζουν τις αίθουσες για τα Ελληνόπουλα που θα πάνε τη Δευτέρα πρωί . Δωρεάν όμως. Προσωπικά συμφωνώ με την επιστολή των γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου . Θυμίζω όμως ... οτι οι μετανάστες έχουν κι αυτοί δικαίωμα μέχρι εκεί που δεν θίγουν τα δικαιώματα αυτών που τα έχουν . Κάτι τελευταίο ... 15.000 ευρώ παίρνει το Ελληνικό κράτος για τον κάθε μετανάστη - λαθρομετανάστη συν , συν συν . Που πάνε αυτά τα χρήματα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.