#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

14 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίτη μέρα στο σχολείο.... Όλη τη βδομάδα θα σχολάμε 11.30... Δεν υπάρχουν δάσκαλοι

>Τρίτη μέρα στο σχολείο.... Όλη τη βδομάδα θα σχολάμε 11.30... Δεν υπάρχουν δάσκαλοιΓράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Έρχομαι σήμερα να καταθέσω την προσωπική μου μαρτυρία στο θέμα των ελλείψεων των σχολείων, διαψεύδοντας πανηγυρικά τις δηλώσεις των συριζαίων υπουργών, σύμφωνα με τους οποίους δεν παρατηρούνται ελλείψεις στα σχολεία.

Εκτός από τα βιβλία που όντως τα πήραμε σχεδόν στην ώρα τους (αντί για Δευτέρα τα πήραμε την Τρίτη, για άλλη μια φορά υπάρχει πλήρης ανοργανωσιά. Όπως μου εξήγησε ο Διευθυντής του σχολείου (που θεωρείται και ένα από τα πιο οργανωμένα και καλοστελεχωμένα της περιοχής) η ευθύνη είναι ξεκάθαρα του υπουργείου, αφού τους αναπληρωτές προκειμένου να γλυτώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα τους έστειλα στα σχολεία μόλις την προηγούμενη Παρασκευή.

Φυσικά στα σχολεία έχουν παρουσιασθεί μόνον οι απολύτως απαραίτητοι εκπαιδευτικοί (δάσκαλοι) για την κάλυψη των βασικών μαθημάτων (Γλώσσα, Μαθηματικά, Ιστορία) ενώ οι ειδικότητες πάνε για τέλος του μήνα και βλέπουμε.
Έτσι δεν υπήρχε ο χρόνος ούτε να κατανεμηθούν σε τμήματα, ούτε φυσικά να μοιράσουν τα βιβλία, πράγμα που έγινε χθες Τρίτη. Την Τρίτη λοιπόν όλες οι ώρες (08.10 -11.30) αφιερώθηκαν στην διανομή των βιβλίων και χρόνος για την έκδοση έστω και προσωρινού προγράμματος μαθημάτων δεν υπήρχε, οπότε αυτό έμεινε για σήμερα. Πρώτη μέρα μαθήματος χάθηκε έτσι απλά.

Σήμερα όπως ανακοινώθηκε μέχρι τουλάχιστον την Παρασκευή τα παιδιά θα σχολάνε 11.30 ελλείψει εκπαιδευτικών. Θα μου πείτε τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Το θέμα όμως είναι ότι ναι μεν υπήρχαν πάντα αυτά τα προβλήματα (επί Διαμαντοπούλου και πολλά περισσότερα) αλλά δεν έβγαιναν έτσι θρασύτατα να πουν δεν υπάρχουν προβλήματα και όλα βαίνουν καλώς.

Καλή δύναμη σε όλους μας... γιατί βλέπω πολλές εξελίξεις στα θέματα παιδείας... Ξέρουν ότι φεύγουν και έχουν πολύ έργο να επιτελέσουν μέχρι την οριστική διάλυση της... 

Από το Blogger.