#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

11 Σεπτεμβρίου 2016

«Χορός εκατομμυρίων»! Η ΕΕ θα δώσει επιπλέον 115 εκατ. ευρώ σε βοήθεια για τους μετανάστες σε ΜΚΟ στην Ελλάδα – Ούτε σέντς για τους Έλληνες που είναι στην ίδια κατάσταση

>


«Χορός εκατομμυρίων»! Η ΕΕ θα δώσει επιπλέον 115 εκατ. ευρώ σε βοήθεια για τους μετανάστες σε ΜΚΟ στην Ελλάδα – Ούτε σέντς για τους Έλληνες που είναι στην ίδια κατάσταση.

Η ΕΕ ανακοίνωσε ότι θα δώσει  επιπλέον  115 εκατομμύρια ευρώ  ως  υποστήριξη έκτακτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στην Ελλάδα. Τα χρήματα όμως δεν θα πάνε στην ελληνική κυβέρνηση, όχι σε καμία περίπτωση...

Το οικονομικό πακέτο θα δοθεί ( λέει) σε ανθρωπιστικές οργανώσεις οι οποίες έχουν αναλάβει εργολαβικά την φροντίδα των μεταναστών, καθιστώντας τους « όργανο» των σκοτεινών προθέσεων τους όπως είδαμε πρόσφατα στην Λέσβο και την εξέγερση που έγινε εκεί.
Μιλάμε για επιπλέον 115 εκατομμύρια ευρώ στα ήδη καταβληθέντα  83 εκατομμύρια ευρώ , τα οποία δόθηκαν νωρίτερα , ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αναφέρει γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων .


Με λίγα λόγια δίπλα μας «σφυρίζει» το χρήμα όχι όμως για τους Έλληνες που πεινάνε.  Μιλάμε για ένα τρομερά οργανωμένο σχέδιο αφανισμού της Ελλάδος από ξένα κέντρα, δεν εξηγείται αλλιώς .

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξακολουθεί να τοποθετεί την αλληλεγγύη με μορφή οικονομικής δράσης πολύ ψηλά στην ατζέντα της , με σκοπό  την καλύτερη διαχείριση της κρίσης των προσφύγων, σε στενή συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση», δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας Χρίστος Στυλιανίδης.

«Η νέα χρηματοδότηση έχει βασικό στόχο να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, και να κάνουν τη διαφορά πριν το επερχόμενο χειμώνα», δήλωσε ο ίδιος.

Κανένας Έλληνας δεν αρνείται την ανθρωπιστική βοήθεια στους πραγματικά δυστυχισμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Άλλο αυτό όμως , και άλλο τα εκατομμύρια της Ευρώπης να αφορούν αποκλειστικά  πρόσφυγες και όχι  Έλληνες που ευρίσκονται στην ίδια κατάσταση και πλήρωσαν τα χρήματα αυτά παλαιότερα.

πηγή

Από το Blogger.