#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

16 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ΜΚΟ ενημέρωσαν τους γονείς μεταναστών για τα σχολεία και αυτοί έσπευσαν στα δημοτικά. Ένταση στο 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου

>


Οι ΜΚΟ ενημέρωσαν τους γονείς μεταναστών για τα σχολεία και αυτοί έσπευσαν στα δημοτικά. Ένταση στο 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου 

Κυριολεκτικά παυλόπουλος έμειναν οι γονείς του 5ου δημοτικού σχολείου Κερατσινίου (Ταϋγέτου Αμεσσού και Εμμανουήλ Μπενάκη), καθώς και του γειτονικού νηπιαγωγείου, όταν ξαφνικά σήμερα, την ώρα που περίμεναν για την προσευχή (το κλασσικό πηγαδάκι γονέων έξω από τα σχολεία) έσκασαν μούρη μερικές οικογένειες μεταναστών από το κοντινό χοτ σποτ στο Σχιστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας μετέφεραν δύο πηγές (γονείς μη σχετιζόμενοι μεταξύ τους, ένας από το νήπιο και ένας από το δημοτικό) πολλοί γονείς αντέδρασαν στην παρουσία των μεταναστών με τις οικογένειες τους, τόσο στο νηπιαγωγείο, όσο και στο δημοτικό, ενώ επίσημα οι εκπαιδευτικοί το μόνο που δήλωσαν ήταν ότι δεν έχει πάει ακόμα η εγκύκλιος και δεν ξέρουν πως θα εφαρμοσθεί ακριβώς ο νόμος. για τον οποίον έχουν μάθει από το διαδίκτυο.
Από άλλον πληροφοριοδότη μάθαμε αυτός που αντέδρασε περισσότερο ήταν γνωστός αριστεριστής που συμμετέχει και καλούσε λίγο πριν τους γονείς στο τριήμερο των εκδηλώσεων για τον Φύσσα (από σήμερα μέχρι την Κυριακή).

Το θέμα συζητήθηκε και στο μεσημεριανό πηγαδάκι και οι γονείς αποφάσισαν να αφήσουν να περάσει το τριήμερο γιατί η περιοχή τους έχει γεμίσει αναρχοαυτόνομους και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την σωματική τους ακεραιότητα. Όμως ήδη έδωσαν ραντεβού για τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, ενώ οι συζητήσεις για το τι μέλλει γενέσθε θα γίνουν τηλεφωνικά, τουλάχιστον μέχρι να φύγουν από την περιοχή τα αναρχικά στοιχεία.

Από το Blogger.