#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

21 Σεπτεμβρίου 2016

Ενώ ο κόσμος καίγεται και η Ελλάδα φλέγεται, ο Alexis το χαβά του!

>


Γράφει η Dreamworks

Ενώ ο κόσμος καίγεται και η Ελλάδα φλέγεται, ο Alexis το χαβά του!

Δε πα να γίνεται ο κακός χαμός κάθε μέρα στην Ελλάδα μας, να πνίγονται τα νησιά από τους (λαθρο)μετανάστες, να καταστρέφονται οι περιουσίες των κατοίκων που είχαν την ατυχία να έχουν hot spot στον τόπο τους, να κλείνουν οι επιχειρήσεις κάθε μέρα, να μειώνονται οι συντάξεις, να εξαπλώνονται οι ασθένεις, να πεθαίνει η όποια παιδεία έχει απομείνει...

Η μόνη του έγνοια για το λαθρομεταναστευτικό είναι η... άνοδος της ακροδεξιάς!

Απολαύστε υπεύθυνα


"Η μεγάλη μετακίνηση προσφύγων και μεταναστών αποτελεί μια παγκόσμια πρόκληση που κανένα κράτος δε μπορεί να αντιμετωπίσει από μόνο του. Σε αυτή την πρόκληση ο ελληνικός λαός -παρά την οικονομική κρίση- απαντά καθημερινά εδώ και 1,5 χρόνο: «Ναι, είναι το καθήκον μας».

Χρειάζεται οι δεσμεύσεις που έγιναν προς την Ελλάδα,να τηρηθούν. Να υποστηριχθεί η Υπηρεσία Ασύλου από περισσότερο ευρωπαϊκό προσωπικό. Αν δεν συμφωνήσουμε – με τη σημερινή Διακήρυξη – σε μία ισχυρή προσπάθεια να αντικαταστήσουμε τις επικίνδυνες μεταναστευτικές διαδρομές με άλλες νόμιμες και ανθρωπιστικές, αν δεν αντιμετωπίσουμε τις γενεσιουργά αίτια της μετανάστευσης, αν δεν επιταχύνουμε τη μετεγκατάσταση προσφύγων σε χώρες ανά τον κόσμο που δύνανται να τους φιλοξενήσουν, θα αποτύχουμε."

Mια φιλική συμβουλή, Alexis γιατί ή δε σου τα είπανε καλά ή γιατί πάλι πέταγες αετό όταν τα σου λέγανε: το καθήκον μας είναι πρώτα πρώτα η προάσπιση της πατρίδας.  Και επειδή το δικό μου καθήκον με το δικο σου συμφέρον συγκρούονται, θα με βρίσκεις πάντα απέναντί σου... και εσύ και οι όμοιοί σου!

Dreamworks / Nora Sarissa

www.facebook.com/DREAMWORKS22

Από το Blogger.