#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

01 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε κάτι πράγματα. Το άκρως απόρρητο πρόγραμμα AMOS 6 διαλύθηκε κατά την συντριβή του SPACE X στο Κανάβεραλ ;;; (βιντεο, φωτογραφίες)

>Τι είναι το AMOS 6;  ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει.


Επίσημα είναι δορυφόρος χαμηλής τροχιάς. Στο επίσημο site παλαιότερα έλεγαν ότι είναι κοινό προτζέκτ Αμερικανών και Ισραηλινών και στόχο έχει την παρακολούθηση των ιρανορωσικών δραστηριοτήτων.

Η SPACE X είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό να μεταφέρει στο διάστημα δορυφόρους και φυσικά εξοπλισμό και τρόφιμα για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Σήμερα λοιπόν  ο πύραυλος FALCON 9 της SPACE X συνετρίβη μετά από άγνωστη μέχρι στιγμής δυσλειτουργία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Στα διεθνή συνωμοσιολογικά κανάλια έχει σημάνει συναγερμός καθόσον υπάρχουν αντικρουόμενες δηλώσεις σχετικά με το περιεχόμενο του πυραύλου. Ενώ αρχικά ανακοινώθηκε ότι ο πύραυλος και το περιεχόμενο του καταστράφηκαν, μετά από κάποια λεπτά ακολούθησε νέα δήλωση σύμφωνα με την οποία ο FALCON 9 ΔΕΝ περιείχε το άκρως απόρρητο σχέδιο AMOS 6...

Έστω υπόψη ότι στα δίκτυο εναλλακτικής ενημέρωσης και πολλούς μήνες υπήρχε η πληροφορία ότι ενδεχομένως ο AMOS 6 να ήταν αμιγώς στρατιωτικός δορυφόρος, οπότε ήταν πιθανόν να φέρει και πυρηνικά όπλα.

Υπόψη ότι ακόμα και η δοκισμαστική εκτόξευση έχει κόστος 62 εκατ. δολάρια.

Η συντριβή έγινε το πρωί, τοπική ώρα 09.15΄.

Δείτε το βίντεο από τη συντριβή:

Από το Blogger.