#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

13 Σεπτεμβρίου 2016

Ο "Ρουβίκωνας" απειλεί τον Τσίπρα

>


Ο "Ρουβίκωνας" απειλεί τον Τσίπρα

«Έχουμε σκοπό σε μία από τις επόμενες δράσεις μας να… ρωτήσουμε κάτι τον Πρωθυπουργό. Το αφήνουμε ως έκπληξη»! Αυτό ανέφερε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ηγετικό μέλος της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» που έχει προχωρήσει σε δεκάδες καταλήψεις πολιτικών γραφείων, σε επιθέσεις εναντίον δημοσίων φορέων, πρεσβειών κ.λπ.


Η αναφορά αυτή προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ. για τον σχεδιασμό «συνάντησης» των μελών της οργάνωσης με τον Πρωθυπουργό και αν αυτό αφορά «επίθεση» στο Μέγαρο Μαξίμου ή κάτι άλλο. Παράλληλα πέρα από τη… συνομιλία με τον Πρωθυπουργό ο ίδιος αντιεξουσιαστής προαναγγέλλει «καμπάνια» για προώθηση των ιδεών του «Ρουβίκωνα» στο πλατύ κοινό.
Στη συνέντευξή του αυτή που αναλύεται από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., το μέλος του «Ρουβίκωνα» επικαλείται «απόρρητες εντολές» της Αστυνομίας για φύλαξη στόχων όπου υπήρξαν επιθέσεις και αναφέρεται σε… επίθεση «χάκερ» στη δικογραφία για την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία. Ακόμη μιλά για την πρόταξη όπλων σε εκδηλώσεις ως «ανάγκη για να υπερασπισθεί η δομή του μαζικού κινήματος».

Η συνέντευξη δόθηκε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Με χωρίς πατρίδα» του σταθμού «Ertopen», από εργαζόμενους της παλιάς ΕΡΤ που δεν έχουν ενταχθεί στο νέο ραδιοτηλεοπτικό σχήμα.

parapolitika.gr

Από το Blogger.