#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

01 Σεπτεμβρίου 2016

Διαλύουν & τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία … Απόσπαση των Στρατιωτικών γιατρών σε Πολιτικά !!

>


Ακούγεται απίστευτο μα είναι πέρα για πέρα αληθινό : Διαλύουν στο όνομα και στο πλαίσιο δήθεν της Κοινωνικής Πολιτικής και του Προσφυγικού ,ότι έχει απομείνει ακόμη όρθιο σε αυτήν εδώ τη Χώρα !


Δεν τους έφταναν οι 105 .000 μερίδες φαγητό που παρασκευάζει καθημερινά ο Στρατός για τους δήθεν πρόσφυγες , δεν τους  φτάνουν που καθημερινά  δεκάδες Στρατιωτικοί Γιατροί και Νοσηλευτές προσφέρουν υπηρεσίες στα λεγόμενα «HOT-SPOT»…Κρυψώνες Τζιχαντιστών σύμφωνα με τον Επικεφαλής της Europol !

 Τώρα στέλνουν και τους Παθολόγους  Γιατρούς του  424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης που εξυπηρετεί όλο τον κορμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με απόσπαση έξι μηνών παρακαλώ (δεν υπάρχει μεγαλύτερη ) , μετά ακολουθεί Μετάθεση ,στο Πολιτικό Νοσοκομείο της Πτολεμαίδος!


Η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη και δεν χωρά καμιά παρερμηνεία…
Ερώτημα ποιος υπογράφει την διαταγή ή είναι και αυτή προφορική κ.κ του ΓΕΣ και της  Διεύθυνσης  του Υγειονομικού ;

Θα προΐσταται πολίτης Γιατρός και πολίτης Διοικητής του Πολιτικού Νοσοκομείου σε Αξιωματικούς;

Αντί να προσλάβουν οι Κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ Πολίτες Γιατρούς και να επανδρώσουν τα νοσοκομεία μας που η ανεργία στον κλάδο  τους χτυπάει κόκκινο ,αποσπούν σε αυτά …Στρατιωτικούς!

Από που προβλέπεται αυτό και που θα στηριχθεί αν ώ μη γένοιτο συμβεί κάτι στραβό ;

Από καλό παίρνουν των Οματιών τους οι νέοι Επιστήμονες και ειδικά το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό και πάνε στην Ευρώπη και στην Αμερική ;

Κάποιοι στο ΥΠΕΘΑ κατεβάζουν ιδέες  και ιδέες …Η Διάλυση του Μοναδικού ακόμη «Οργανισμού»… Μόνο στραβά θα φέρει στη Πατρίδα !

Κάνας Αρχηγός θα πει και κάνα όχι  ή το χάσαμε και αυτό Πατριώτη ; Τυχαίο που οι ΑΝΕΛ στο Στράτευμα πήραν την Κατρακύλα  και σταματημό δεν έχουν ;

Να θυμίσουμε όμως και την Πρώτη  στοχοποίηση επι  Βενιζέλου  των ΣΤρατιωτικών  Νοσοκομείων που έβγαζε σπυράκια μόλις άκουγε για Αξιωματικούς !

Σχόλιο : Για τους ακόμη τυχόν εναπομείναντες   παραπλεύρως του κ.κ Καμένου  και του Βίτσα να θυμίσουμε τις τελευταίες  Μεταθέσεις και την Υποβάθμιση  στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας ή δεν χρειάζεται ;

Πολλά τυχαία μαζεύονται και δεν τον αντέχουμε !

veteranos.gr

Από το Blogger.