#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

17 Σεπτεμβρίου 2016

Η εφορία κάνει δώρα αυτοκίνητα και σπίτια... Φανταστείτε που θα τα βρουν...

>


Η εφορία κάνει δώρα αυτοκίνητα και σπίτια... Φανταστείτε που θα τα βρουν... 

Αν και δεν έχει κατασχεθεί ούτε ένα σπίτι, ούτε ένα αυτοκίνητο, η εφορία υπόσχεται... ότι κάποτε, αν και όταν ψηφισθεί το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα να σας κάνει δώρο με κλήρωση (κάτι μου λέει ότι πάλι στους δικούς τους θα πάνε και δωρεάν μάλιστα) αυτοκίνητα και σπίτια...

Δεν τα λέω εγώ...αλλά το σχέδιο νομοσχεδίου...

Βέβαια το νομοσχέδιο ΔΕΝ λέει που θα τα βρει η εφορία όλα αυτά, αλλά κάτι μου λέει ότι την απάντηση την ξέρετε ήδη... και φυσικά ΔΕΝ ΛΕΕΙ πως θα γίνεται η "διαφανής" κλήρωση!
Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου" οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που κάνουν αγορές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ή μέσω e-banking θα προβλέπεται ετήσια έκπτωση φόρου από 1.900 έως 2.100 ευρώ.

Επιπλέον, για όλους τους φορολογούμενους που κάνουν αγορές με «πλαστικό» χρήμα θα γίνονται κληρώσεις στις οποίες θα μετέχουν αυτόματα, με έπαθλο δωρεάν ψώνια, αυτοκίνητα, ακόμη και ακίνητα.

Οι δαπάνες που πληρώνονται με μετρητά και οι αποδείξεις τους δεν θα λαμβάνονται υπόψη για έκπτωση φόρου σε μισθωτούς και συνταξιούχους, ούτε θα μετέχουν στις κληρώσεις δώρων.

Από το Blogger.