#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

14 Σεπτεμβρίου 2016

Επίδειξη δύναμης από πολιτοφυλακή αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια

>Επίδειξη δύναμης από πολιτοφυλακή αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια

«Θα ήθελα να ξέρεις ότι οι αναρχικοί δεν θέλουν στην πλατεία να πουλάτε. Το κατάλαβες; Κανένας δεν θα πουλάει εδώ πέρα» φωνάζει αντιεξουσιαστής σε φερόμενο διακινητή ναρκωτικών στην Πλατεία Εξαρχείων.

Μία ακόμη επίδειξη ισχύος από την πολιτοφυλακή της πλατείας, με την αστυνομία να παρακολουθεί ως τηλεθεατής και να κάνει βιντεοσυλλογή, του υλικού των αντιεξουσιαστικών ομάδων που δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή.

Μία ομάδα νεαρών, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, φορώντας κράνη, κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα στα χέρια, αντικατέστησαν το κράτος, πήραν το νόμο στα χέρια τους και προέβησαν σε δικές τους αλόγιστες εκκαθαρίσεις. Απομάκρυναν και προπηλάκισαν άτομα που σύμφωνα με τη δική τους κρίση πωλούσαν ναρκωτικά στην πλατεία Εξαρχείων. Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., κάποιοι επιμένουν να τονίζουν ότι μπορούν να αντικαταστήσουν τις αρχές, όποτε θέλουν και ότι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι και κουμανταδόροι της περιοχής.
Σε κείμενο που υπογράφουν Σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες και ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Αναρχικοί και Κομμουνιστές κινηθήκαμε οργανωμένα και συλλογικά αντιπαρατιθέμενοι έμπρακτα στη δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών. Δραστηριότητα η οποία συνεχιζόταν παρά τις διακηρύξεις του υπουργού Προ.Πο στην πλατεία Εξαρχείων έως και σήμερα».

Στο βίντεο με την έντονη μουσική υπόκρουση, οι νεαροί φωνάζουν τα δικά τους συνθήματα επικυριαρχίας: «Τα Εξάρχεια έχουν ιστορία έξω οι ναρκέμποροι από την πλατεία».

Μία άλλη πολιτοφυλακή, «Οι Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων», ανέλαβαν την ευθύνη της εκτέλεσης του 36χρονου Αιγύπτιου Allesh Mohamed ή Χαμπίμπι, στις 7 Ιουνίου. Δύο οι δράστες, δύο παλιά όπλα και χαριστική βολή στο θύμα. Ήταν και αυτός ένα «ενοχλητικό βαποράκι» της Μαφίας των Εξαρχείων. Το θύμα, τον Φεβρουάριο του 2016 είχε επιτεθεί με μαχαίρι εναντίον αντιεξουσιαστών, ενώ στις 5 Μαρτίου η πορεία κατά των εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια περιφρουρήθηκε από τουλάχιστον δέκα ένοπλους.

Στις αρχές Ιουλίου εξελίσσεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή με την σύλληψη δεκάδων μελών αυτής της μαφίας. Αυτή η επιτυχία ανασύρεται συνέχεια από τον αρμόδιο υπουργό και τον πρωθυπουργό πρόσφατα, όταν υπάρξει αντιπαράθεση για το άβατο των Εξαρχείων. Τώρα την αμφισβητούν και οι αντιεξουσιαστές...

Πρόσφατα είχαν αναρτήσει άλλο βίντεο με επίθεση σε γραφεία ακροδεξιάς οργάνωσης, ενώ προχθές ανακοίνωναν την δημιουργία «ομάδων αυτοάμυνας» και μηχανοκίνητες ομάδες περιφρούρησης των προσφυγικών καταλήψεων στα Εξάρχεια.


thetoc.gr

Από το Blogger.