#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

13 Σεπτεμβρίου 2016

Φίλης : Είναι ομορφιά οι πρόσφυγες στα σχολεία!

>


Φίλης : Είναι ομορφιά οι πρόσφυγες στα σχολεία! 

«Είναι ακατανόητη αυτή η συμπεριφορά. Είναι σε αντίθεση με τη συμπεριφορά αγάπης, αλληλεγγύης, κατανόησης από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων -γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών- στη χώρα μας. Τέτοια φαινόμενα πράγματι δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά", δήλωσε ο κ. Φίλης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM».

«Εμείς έχουμε πάρει όλα τα μέτρα· τα παιδάκια, τα προσφυγόπουλα θα πάνε το απόγευμα σε τάξεις υποδοχής, θα είναι εμβολιασμένα, θα έχουν τους δασκάλους τους. Θέλουμε να παίξουν με τα παιδιά, τα Ελληνοπούλα σιγά σιγά και αργότερα θα ενταχθούν στις σχολικές αίθουσες. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αρνούνται οι γονείς τα παιδιά αυτά στον χώρο -όχι στις τάξεις μαζί με τα παιδιά τους- του σχολείου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.




«Όλοι μαζί θα πρέπει να εξηγήσουμε ώστε να μην γίνει αντικείμενο μιας κομματικής αντιπαράθεσης το θέμα αυτό. Όλοι οι φορείς -και η Εκκλησία και οι δήμοι- θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα θέματα αυτά με τρόπο δημοκρατικό, με τρόπο ανοχής» πρόσθεσε ο κ. Φίλης και έφερε ως παράδειγμα το 132ο Δημοτικό Σχολείο Γκράβας, όπου οι μαθητές προέρχονται από 17 πατρίδες.

Κάλεσε δε τους γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου 'να ξανασκεφτούν αυτή την απόφασή τους' καθώς, όπως τόνισε, "δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, αντιθέτως είναι ομορφιά».

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου αποφάσισε σε έκτακτη γενική συνέλευση, στις 8 Σεπτεμβρίου, τη "μη ένταξη- τοποθέτηση των προσφύγων στο χώρο του σχολείου", προειδοποιώντας πως «σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε στην κατάληψη του σχολικού κτιρίου».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, σε δηλώσεις του στο "Πρακτορείο 104,9 FM" αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην πρόταση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου, τα χρήματα τα οποία πρόκειται να διατεθούν για τη μεταφορά των προσφυγόπουλων να δοθούν για τη δημιουργία δομών για την εκπαίδευση των παιδιών αυτών.

«Όταν η κυβέρνηση βρίσκει 9 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταφορά των μαθητών αυτών, με αυτά τα 9 εκατομμύρια να πάει να νοικιάσει έναν χώρο -που δυστυχώς στην περιοχή μας, λόγω της κρίσης, υπάρχουν πάρα πολλοί- και να κάνει εκεί τις υποδομές» ανέφερε ο κ. Γαβότσης.

nonews-news

3 σχόλια:

  1. Ναιείναι ομορφιά σαν τον πατσά που κουβαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φίλης είναι η ασχήμια στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη. Τράβα βρες να πάρεις φόρους από τους πρόσφυγες κύριε Φίλη, γιατί εμείς δεν πληρώνουμε. Όχι θα καταργήσουμε το φαγητό, για να δώσουμε λεφτά σε ανόητους και επικίνδυνους σαν του λόγου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΈΡΜΑ ΟΙ ΕΥΓΕΝΙΕΣ. Άκου σαπιοπατσα. Η καρέκλα που καθεσε αποτυχημένε τεμπέλη κομματόσκυλο,δεν σου ανήκει .!!Ανήκει σε μας εμείς είμαστε η πλειοψηφία και σου λέμε φωναχτά Όχι σε ισλαμικά στοιχεία στα σχολεία μας. Μην νομίζεις ότι οι μπολσεβίκοι που αντιπροσωπευεις θα περάσουν ότι τους καυλώνει στα αρρωστημένα παθολογικά μυαλουδακια τους.!! Ακόμη και να πουλήσετε την ανύπαρκτη προδοτική ψευτοψυχη σας στους σιωνιστές......δεν θα πετύχετε τίποτα. ΤΟ μόνο σίγουρο ειναι ότι όταν πας στο μπουρδέλο σπιτο σου όταν καθαιρεθείς τότε θα λογοδοτήσεις .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.