#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

15 Σεπτεμβρίου 2016

Σταβοπάτημα της ΝΔ! Καταδίκασε τα λεγόμενα του Δημάρχου Ωραιοκάστρου. Φυγή των ψηφοφόρων της ΝΔ... Έτοιμα δύο νέα κόμματα!

>


Σταβοπάτημα της ΝΔ! Καταδίκασε τα λεγόμενα του Δημάρχου Ωραιοκάστρου. Φυγή των ψηφοφόρων της ΝΔ... Έτοιμα δύο νέα κόμματα!

Στην προσπάθεια της η ΝΔ να γίνει αρεστή στην κεντροαριστερά σήμερα κατέγραψε ακόμα ένα φάουλ, το οποίο όμως οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τους ψηφοφόρους της στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής.

Στην καταδίκη των λεχθέντων από το δήμαρχο Ωραιοκάστρου και στέλεχος της παράταξης, Αστέριο Γαβότση, προχώρησε από το βήμα της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:
"Η καταδίκη των λεχθέντων γίνεται από το πλέον επίσημο βήμα. Πρέπει κανείς σε πολύπλοκα ζητήματα να βλέπει και το δάσος και το δέντρο. Πώς θα ενταχθεί αυτός ο μεγάλος αριθμός προσφύγων στη νέα πραγματικότητα την ελληνική; Μπορεί η απάντηση σε αυτήν την πρόκληση να γίνει ερήμην των τοπικών κοινωνιών; Μπορεί η κυβέρνηση να το διαχειριστεί χωρίς αναλυτικό διάλογο; Τα προσφυγόπουλα πρέπει να πάνε σχολείο. Οτιδήποτε άλλο δημιουργεί άλλης μορφής προβλήματα. Αυτά τα παιδεία πρέπει να είναι βέβαιο πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας; Είναι ανεκτά ρατσιστικά φαινόμενα; Όχι. Οποιοδήποτε κηρύγματα μισαλλοδοξίας  είναι μακριά από τη Νέα Δημοκρατία. Τέλος. Αυτό δε μπορεί να είναι άλλοθι να μη βλέπουν οι κυβερνώντες πως αισθάνεται η τοπική κοινωνία"

 Μετά από αυτήν την δήλωση οι δεξιοί ψηφοφόροι - που στο σύνολο τους αποδέχθηκαν τις δηλώσεις του Δημάρχου Ωραιοκάστρου καθώς και την στάση των πολιτών της πόλης - πλέον στρέφονται σε σε άλλα κόμματα δεξιού προσανατολισμού. Μέσα σε αυτά φυσικά και η Χρυσή Αυγή, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τις επόμενες εβδομάδες ιδρύονται δύο νέα κόμματα που φιλοδοξούν να ενταχθούν στην χώρο της αποκαλούμενης πατριωτικής δεξιάς.


Από το Blogger.