#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

04 Σεπτεμβρίου 2016

Γεροβασίλη: «Μας κάνουν πόλεμο, αλλά έχουμε μαζί μας τον λαό!»

>


«Ήταν υποχρέωσή μας να προχωρήσουμε σε αυτές τις ριζικές αλλαγές, αυτό εννοούμε εμείς όταν λέμε μεταρρυθμίσεις», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας «Στο Κόκκινο» και τον Κώστα Αρβανίτη, διευκρινίζοντας ότι «η κυβέρνηση έχει την υποστήριξη του ελληνικού λαού, που θέλει να δει αποτελέσματα».

«Ξέραμε τον πόλεμο που θα αντιμετωπίσουμε, ήταν υποχρέωσή μας να προχωρήσουμε σε αυτές τις ριζικές αλλαγές», τόνισε η κ.. Γεροβασίλη. «Αυτό εννοούμε εμείς όταν λέμε μεταρρυθμίσεις. Έχουμε την υποστήριξη του ελληνικού λαού, που θέλει να δει αποτελέσματα. Είναι το πρώτο βήμα για μία εντελώς διαφορετική κατάσταση και προχωρούμε όχι μόνο στα media, αλλά και στην Παιδεία, όπως και στο ποδόσφαιρο», επισήμανε η ίδια.

«Με την εφαρμογή των νόμων και την τήρηση των κανόνων, δημιουργείται ένα νέο περιβάλλον. Αλλάζω το περιβάλλον δεν σημαίνει ότι αυτόματα αυτό είναι υγιές, αλλά είναι το πρώτο μεγάλο βήμα σε μία μεγάλη σύγκρουση, που απαιτεί διαρκή αγώνα, όπως είπε», πρόσθεσε ακόμα η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Τι θα ακολουθήσει μετά το διαγωνισμό

«Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, θα υπάρξει μία περίοδος προσαρμογής, προκειμένου οι πλειοδότες που πήραν τις άδειες είτε να προετοιμαστούν είτε να προσαρμοστούν για την τήρηση όσων προβλέπονται στο νέο καθεστώς λειτουργίας των καναλιών, για το προσωπικό, την ποιότητα του προγράμματος, τις συνεργασίες κτλ.», είπε η Ολγα Γεροβασίλη.

«Είναι κάτι που χρειάζεται τόσο για τα υφιστάμενα όσο και τα πιθανά νέα κανάλια», σημείωσε, έτσι «θα υπάρξει ένα διάστημα τριών μηνών στο μέγιστο».

Στη συνέχεια, το σήμα αυτών των καναλιών  που έχουν αδειοδοτηθεί θα είναι και το μόνο το οποίο θα διανέμει η Digea.

Επίθεση στη ΝΔ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε εκ νέου το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η αξιωματική αντιπολίτευση, όσον αφορά την θέση της για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Το πρώτο τους επιχείρημα, ότι θα καταργήσουν τον διαγωνισμό, καταρρίφθηκε αμέσως, έτσι το άλλαξαν με την θέση περί συμπλήρωσης με περισσότερες άδειες, όπου και πάλι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τις αντιφατικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, σημείωσε η κ. Γεροβασίλη.

«Βρίσκονται σε πλήρες αδιέξοδο, δεν μπορούν να πουν καθαρά ότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε, να μην μπει καμία τάξη, ότι τους εξυπηρετούσε αυτό το καθεστώς τόσα χρόνια… δεν ενδιαφέρει τη ΝΔ τι είδους ενημέρωση παρέχεται στον πολίτη, της αρκεί ότι μέχρι τώρα εξυπηρετούσε την ίδια», πρόσθεσε  η κυβερνητική εκπρόσωπος. «Δεν υπάρχει πολίτης που θα μιλούσε για αντικειμενική ενημέρωση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια».

«Μιλάει η ΝΔ για αυτορύθμιση της αγοράς… Η αγορά λοιπόν αυτορυθμίστηκε, όποιος δανειοδοτείται με «αέρα» δεν μπορεί να υπάρξει στο νέο τοπίο», τόνισε η κ.Γεροβασίλη, αναφερόμενη στην τοποθέτηση του κ. Ψυχάρη στη Βουλή.

πηγή

Από το Blogger.