#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

25 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: «ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ: «ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...» - ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ

>


ΒΙΝΤΕΟ: «ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ: «ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...» - ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ

«..απόφαση των “Γιατρών του Κόσμου” είναι να διακόψουμε τη λειτουργία μας, γιατί κινδυνεύει η ζωή γιατρών και νοσηλευτών, που μερικοί προσφέρουμε δωρεάν τις υπηρεσίας μας. Χθες δεν ξέρω το λόγο έσπασαν το Ιατρείο. Αντικρίσαμε την καταστροφή..»

Προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά πάνω από 1,5 χρόνο, έχει εξετάσει χιλιάδες, πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Κινδυνεψε να χάσει τη ζωή του- όπως περιγράφει -όταν ένας απο τους έγκλειστους, του πέταξε στο κεφάλι .. πυροσβεστήρα.

“Ευτυχώς έσκυψα και με πήρε ξώφαλτσα, στον ώμο, θα με σκότωνε” ανέφερε ο επικεφαλής της αποστολής Χιου των “Γιατρών του Κόσμου”, Κώστας Αντύπας, ο οποίος παράλληλα έχει και την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χίου, μετά τα επεισόδια (23/09) που προκαλεσαν οι διαβιούντες λαθρομετανάστες και κατέστρεψαν το Ιατρείο της Σούδας.
“Τα ίδια έγιναν και στη ΒΙΑΛ παλαιότερα, χθες τα έσπασαν εδώ. Η απόφαση των “Γιατρών του Κόσμου” είναι να διακόψουμε τη λειτουργία μας, γιατί κινδυνεύει η ζωή γιατρών και νοσηλευτών, που μερικοί προσφέρουμε δωρεάν τις υπηρεσίας μας. Χθες δεν ξέρω το λόγο έσπασαν το Ιατρείο, έσπασαν τον καρδιογράφο, μηχανήματα και εργαλεία πανάκριβα, πήραν τα φάρμακα, έσπασαν τα γραφεία και στο τέλος πήραν και ένα πυροσβεστήρα και άδειασαν παντού τον αφρό. Αντικρίσαμε την καταστροφή, βλέπαμε την ημέρα 100 περίπου ασθενείς και όσοι πήγαιναν στο Νοσοκομείο πήγαιναν με γνωμάτευση. Τώρα όπως έχει γίνει θα πηγαίνουν όλοι εκεί με το παραμικρό, το σύστημα θα φρακάρει. Όμως δεν γίνεται αλλιώς. Το πρωί ήρθε ένας νεαρός να τον εξετάσω και επειδή του είπα ότι δεν υπάρχει πια ιατρείο, δεν υπάρχει τίποτα, άρπαξε έναν πυροσβεστήρα και μου τον πέταξε στο κεφάλι, ευτυχώς πρόλαβα να σκύψω αλλιώς…”


πηγή

Από το Blogger.