#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

30 Σεπτεμβρίου 2016

Σύλληψη Συρογερμανού Τζιχαντιστή στον Έβρο…Συναγερμός στην ΕΥΠ!

>


Σύλληψη Συρογερμανού Τζιχαντιστή στον Έβρο…
Συναγερμός στην ΕΥΠ!

Ο 20χρονος  Συρογερμανός που συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα από τις γερμανικές αρχές καθώς κατηγορείται ότι δεν αποκάλυψε στις αρχές σχέδιο επίθεσης 16χρονης τζιχαντίστριας. (φωτο αρχείου)

0Η 16χρονη είχε μαχαιρώσει αστυνομικό σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Ανόβερο της Γερμανίας και όπως ανακοίνωσαν ομοσπονδιακοί εισαγγελείς της Γερμανίας ενεργούσε υπό τις διαταγές του Ισλαμικού Χαλιφάτου (ISIS).
Της επίθεσης με μαχαίρι που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο Ανόβερο ακολούθησαν επιθέσεις εναντίον πολιτών που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Ιουλίου στη Γερμανία – ανάμεσά τους δύο που την ευθύνη τους ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος και στις οποίες έχασαν τη ζωή τους μόνο οι δράστες.

Αφού επέστρεψε στη Γερμανία, η Σάφια Σ. ήρθε σε επαφή με μέλη του ΙΚ μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας μηνυμάτων και τους ζήτησε να την βοηθήσουν να σχεδιάσει μια επίθεση, αναφέρουν οι εισαγγελείς.

Σύμφωνα με τα thrakinea.gr ο 20χρονος Συρογερμανός ο οποίος συνελήφθη στο Διδυμότειχο, είναι άγνωστο το πώς βρέθηκε στην Ελλάδα προκάλεσε συνεγρμό στην ΕΥΠ και στην  Αντιτρομοκρατική . Θεωρείται όμως ότι ήθελε να περάσει στην Τουρκία !

Αστυνομικοί τον εντόπισαν την Τρίτη το βράδυ στο σταθμό των λεωφορείων στο Διδυμότειχο του έκαναν προσαγωγή και αποδείχτηκε ότι αναζητείται. Άμεσα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εφετών Κομοτηνής και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κασσαβέτειας.

Η σύλληψη του έθεσε ξανά σε συναγερμό τις ελληνικές αρχές, οι οποίες αναζητούν τζιχαντιστές μέσα στους πρόσφυγες ή ανθρώπους που περνούν νόμιμα τα σύνορα για να μπουν ή να βγουν από την Ελλάδα.

http://veteranos.gr/

Από το Blogger.