#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

03 Σεπτεμβρίου 2016

Τοποθετήθηκε το άγαλμα της βασίλισσας Όλγας στην Θεσσαλονίκη - πόσο χρόνο του δίνεις μέχρι να το βανδαλίσουν?

>
"Με τίποτα ένα άγαλμα δεν μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο για το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Έλεος" δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης


Έχει τοποθετηθεί  το άγαλμα της Βασίλισσας Όλγας, στην ομώνυμη οδό της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο διατηρητέο κτίριο του πρώην Ιταλικού Προξενείου, ύστερα από την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Κεντρικού Δήμου.

Πρόκειται για ένα άγαλμα ύψους 3,5 μέτρων σύμφωνα με τον ιστορικό Αγαθάγγελο Γκιουρτζίδη, που μίλησε  στην ιστοσελίδα www.praktoreio-macedonia.gr, «είναι κατασκευασμένο από γρανίτη και ορείχαλκο και φέρει στη βάση του τέσσερις μπρούτζινες πλάκες με ιστορικές αναφορές».
«Με τίποτα ένα άγαλμα δεν μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο για το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Έλεος. Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 10 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια από τον υπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας» δήλωσε στο www.praktoreio-macedonia.gr  ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης,  απαντώντας σε αυτούς που εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για το γεγονός ότι το άγαλμα μιας Βασίλισσας πρόκειται να τοποθετηθεί στην πόλη.


Από το Blogger.