#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

27 Σεπτεμβρίου 2016

Μαζικό ΟΧΙ στην ένταξη παιδιών μεταναστών στην Αλεξάνδρεια - Αρνείται ο δήμος να δεχθεί τα αποτελέσματα των δημοκρατικών ψηφοφοριών - Παραιτήθηκε η αριστερή Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων - - Ρατσιστές βάφτισε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μια ολόκληρη πόλη

>

Μαζικό ΟΧΙ στην ένταξη παιδιών μεταναστών στην Αλεξάνδρεια - Αρνείται ο δήμος να δεχθεί τα αποτελέσματα των δημοκρατικών ψηφοφοριών - Παραιτήθηκε η αριστερή Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων - Ρατσιστές βάφτισε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μια ολόκληρη πόλη 

Η στάση του συνόλου των γονέων μαθητών, που με συντριπτική πλειοψηφία -που σε ορισμένα σχολείο έφθασε το 100% - αποφάσισαν να μην δεχθούν παιδιά μεταναστών στα 6 από τα 7 σχολεία της Αλεξάνδρας Ημαθίας, οδήγησε στην παραίτηση της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η οποία παραμένει πιστή στη γραμμή Σύριζα.

Το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο και 6ο δημοτικό αποφάσισαν ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ παιδιά μεταναστών, ενώ οι γονείς του 7ου αποφασίσουν σήμερα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης  με μια άκρως εξωφρενική του δήλωση σήμερα το πρωί αποφάσισε να μην δεχθεί τα ψηφίσματα των γονέων (που επαναλαμβάνω έφθασαν και το 90% αρνητικών ψήφων) παρότι έγιναν σύμφωνα με τα καταστατικά και με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

«Το δικαίωμα των παιδιών στη μόρφωση είναι αδιαπραγμάτευτο, δεν μπορεί να τεθεί σε καμία ψηφοφορία, να είμαστε ξεκάθαροι, τα προσφυγόπουλα θα πάνε στο σχολείο, όπως και να 'χει» δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Ημαθίας, Νίκος Μπρουσκέλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», για τις αντιδράσεις των συλλόγων γονέων των δημοτικών σχολείων της περιοχής.

«Εμβόλια για τα προσφυγόπουλα θα βρεθούν, εμβόλια κατά του ρατσισμού όμως πού θα βρούμε;» είναι η αντίδραση του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλου, ο οποίος παρέστη σε κάποιες από τις συνελεύσεις.

5 σχόλια:

 1. Αν είναι δυνατόν, ένα άτομο, να γράφει στα "αυτά" του τόσο κόσμο και δεν το παίρνουν φαλάγγι. Κατά τα άλλα μας πείραξε η χούντα. Ένα ραμπαδόξυλο έπρεπε να πάρει ο καθένας μας και να τους αλλάξει τα φώτα. Τόση ευαισθησία για τα "προσφυγόπουλα"!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Mην ¨μασάτε¨ γονείς , αυτό γίνεται για να κοπεί η ¨φόρα¨ στα περισσότερα σχολεία της Πατρίδας ΜΑΣ , ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ με άλλους τρόπους , ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΤΕ ..!! ( Καλύτερα να Μ Η Ν στείλετε τα δικά σας παιδιά για 2-3 ημέρες να δείτε πως την κοπανάει βράδυ ..!!! )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μπράβο σας!! Να Τα Πάρουν; Στα Σπίτια τους!!! Αυτοί!! Που Αντιστέκοντε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να πει τε στον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ότι η γνώμη του αξίζει άσο ένα σακούλι σκυλοσκατα.!! Είναι προδοτης και μετ όταν ομαλοποιηθουν τα πράγματα τον περιμένουμε στην στροφή. Τον περιμενει το ταμειο ανεργίας,στο εγγύς μέλλον.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παιδιά, για να μπορεί ο σύλλογος γονέων ( ή ο οποιοσδήποτε) να επικαλείται το άρθρο 120, θα πρέπει να διαθέτει και στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ότι οι ίδιοι δεν καταπάτησαν το Σύνταγμα.
   Και τα στοιχεία αυτά, τα αποκτάμε άμεσα όταν καταθέσουμε στο ΑΤ της περιοχής μας ετουτη εδω την δηλωση , οπου με την οποία αντιδρουμε και καταγγέλουμε τη βίαιη κατάλυση του συντάγματος και την παράλειψη διώξεων της επίσημης δικογραφίας (για εσχάτη προδοσία) που έχει απο ντο 2011 ανακοινωθεί απο την έδρα της βουλής.
   ο κάθε πολίτης , από το νόμο οφείλει να γνωρίζει όταν το σύνταγμα καταλύεται βίαια και επιπλέον οφείλει να αντισταθεί .
   ότι πληροφορία θέλετε πείτεμου ( καλέστε με στο 6970887669) τουτη ειναι η δήλωση που καταθέτουμε στην αστυνομία ¨
   υπάρχει και σε pdf στο τέλος του κειμένου.
   Ιερή δήλωση ενεργοποίησης και εφαρμογής του Άρθρου 120 και καταγγελία κατά των από 24/11/2011 διαπραχθέντων:
   Α. Του κακουργήματος της κατ΄επανάληψιν βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος
   Β. Της παράλειψης διώξεων του διαρκούς κακουργήματος της εσχάτης προδοσίας
   Γ. Της εν μέσω κατοχής και εκ μέρους των πολιτικών ή των όποιων άλλων υπευθύνων, απόπειρας να κάνουν αλλαγές και αναθεωρήσεις στο Ελληνικό Σύνταγμα.

   ΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ, προς όλα τα Σώματα Ασφαλείας και προς τον κάθε Πολίτη, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 45, 46, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
   Ημερομηνία:……...................................
   ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
   Προς και διά του Αστυνομικού Τμήματος..........................
   υπόψιν Αξιωματικού Υπηρεσίας και Ανακριτικού υπαλλήλου
   Όνομα:….......................................
   Επώνυμο:......................................
   Όνομα Πατρός:.............................
   Όνομα Μητρός:.............................
   Διεύθυνση:.....................................
   Περιοχή:.........................................
   Τ.Κ.:................................................
   Α.Φ.Μ..............................................
   Αρ. Ταυτότητας: .....................
   Αρχή Έκδοσης:..............................
   Ημερ. Έκδοσης:.............................
   Ημ. Γεννήσεως:................
   Ιθαγένεια:..................................
   Θρήσκευμα:...................................

   Διαγραφή

Από το Blogger.