#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

20 Σεπτεμβρίου 2016

Μην κοιμηθείς ήσυχος απόψε …!

>


Μην κοιμηθείς ήσυχος απόψε …!

Αυτό που έχει ξεκινήσει στην Μυτιλήνη ίσως είναι και η αρχή !

Αν μέχρι το πρωί δεν έχει μαζευτεί η κατάσταση τότε δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να έχουμε ένα ντόμινο καταστάσεων !

Αν μέσα στο βράδυ συμβεί κάποιο ατυχες γεγονός και έχουμε έναν θάνατο τότε σίγουρα αυτό το βράδυ θα φερει ασχημες εξελιξης ..!

Αν ήρθε η Ώρα θα πρέπει να είσαι έτοιμος , ψύχραιμος , με απόλυτα σωστή κρίση , με μόνιμες της αξίες και τα ιδανικά του Έλληνα … Ηττω Υπερ Δικαιου πρέπει να είναι ευχή μέσα στην συνείδηση σου !

Τα παγκόσμια αφεντικά κοιτούν , αν δεν σημαζευτεί σήμερα το βράδυ τότε οι γείτονες θα αδράξουν την ευκαιρία και έτσι θα δημιουργηθεί η σκανδάλη για πράγματα που μας έχουν προειδοποιήσει!

Όλοι μέσα σας γνωρίζατε ότι αυτό κάποια στιγμή μπορουσε να συμβεί …πάντα ελπίζουμε σε αναβολή και σε χάρισμα χρόνου …αλλά αν είναι η στιγμή μην αφήσεις ούτε ένα χιλιοστό από την μανα !
Μην αφήσεις τίποτα να συμβεί που αύριο θα σου στερήσει την αξιοπρέπεια σου , που θα δείξει ότι εδώ είναι ένα ξέφραγο αμπέλι και ο Έλληνας ένας ακόμα δούλος της νέας τάξης πραγμάτων!

Υπεράσπισε πάση θυσία την Ζωή , με όποια λογική σου έχει μείνει φρόντισε την Ειρήνη αλλά αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί μην αφήσεις τίποτα όρθιο από οτιδήποτε προσπαθήσει να μαγαρίσει της αξίες σου, την πατρίδα σου , την οικογένεια σου και την πίστη σου !

Περιμένουμε πολλοί το έναυσμα για να είμαστε εκεί… ! Περιμένουμε με σωφροσύνη και ευχή να σταματήσει …

Σήμερα το βράδυ δεν κοιμόμαστε , αγρυπνούμε ..ΕΤΟΙΜΟΙ… Σήμερα το βράδυ ΜΠΟΡΕΙ να είναι η αρχή του υπολοίπου της ιστορίας μας !

Με τα μάτια στην Ειρήνη και την ανθρώπινη συνύπαρξη , με την καρδιά γεμάτη αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας , με την γνώση ότι οι λαοί δεν έχουν κάτι να χωρίσουν αλλά οι επικυρίαρχοι οργανώνουν το μακελειό….

Σήμερα το βράδυ δεν είμαστε ήσυχοι …

ΑΝΑΜΟΝΗ…

Stranger….

http://katohika.gr/

Από το Blogger.