#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

10 Σεπτεμβρίου 2016

Τρόμος στη Βρετανία: Αδέρφια ετοίμαζαν μακελειό στο Λονδίνο

>Τρόμος στη Βρετανία: Αδέρφια ετοίμαζαν μακελειό στο Λονδίνο

Στη σύλληψη δύο αδελφών νεαρής ηλικίας, οι οποίοι συνδέονταν με το Ισλαμικό Κράτος και οργάνωναν την πραγματοποίηση μεγάλης τρομοκρατικής επίθεσης, ανάλογης με εκείνη στο Παρίσι, προχώρησαν μετά από επιχείρηση που έστησαν, οι αρχές της Βρετανίας στο Λονδίνο.

Τα δύο αδέρφια, 19 και 20 ετών, εντοπίστηκαν στο Δυτικό Λονδίνο και συνελήφθησαν μετά την επέμβαση της Μητροπολιτικής Αντιτρομοκρατικής Αστυνομικής και των ειδικών αντιτρομοκρατικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ, ο 20χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι συγκέντρωνε πληροφορίες για πιθανούς τρομοκρατικούς στόχους, καθώς και για προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση.
Ο δε 19χρονος συνελήφθη για προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, σκόπευε να γίνει «μάρτυρας», λειτουργώντας ως βομβιστής αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με πηγές της βρετανικής αστυνομίας, οι δύο νεαροί υποψήφιοι τρομοκράτες, σκόπευαν να επιτεθούν αρχικώς με αυτόματα όπλα, όπως συνέβη στο Θέατρο Μπατακλάν και σε μπαρ στο Παρίσι και ακολούθως να ανατιναχθούν, όπως είχε γίνει με τους τρεις άνδρες στο γήπεδο Παρκ ντε Πρενς.

Οι μυστικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι τα δύο αδέρφια δεν θα λειτουργούσαν ως «μοναχικοί λύκοι», καθώς το εύρος της επιχείρησης που ετοίμαζαν ήταν πολύ μεγάλο για να εκδηλωθεί από δύο άτομα. Ως εκ τούτου, αναζητούν πιθανούς συνεργάτες τους, εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό τόσο στο Λονδίνο, όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις στη Βρετανία.

protothema.gr

Από το Blogger.