#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

15 Σεπτεμβρίου 2016

Πάγκαλος: Ο Πολάκης είναι προϊόν ΠΑΣΟΚ! Ανοίγουμε κάθε μέρα λεωφόρους προς τη Χρυσή Αυγή

>


Πάγκαλος: Ο Πολάκης είναι προϊόν ΠΑΣΟΚ! Ανοίγουμε κάθε μέρα λεωφόρους προς τη Χρυσή Αυγή 

O Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον  Βήμα FM, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη χαρακτήριζοντάς  τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «προϊόν του ΠΑΣΟΚ».

Αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα των προσφύγων, και τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Αναφερόμενος στην παρουσία Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο κ. Πάγκαλος σχολίασε:

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, όταν προσφέρεται για τέτοιου είδους διαδικασίες, όπως είναι μία συνέντευξη Τύπου, να χάνει την ψυχραιμία του. Εσείς πηγαίνετε εκεί για να εκμαιεύσετε κάποια άποψη και να κάνετε τη δουλειά σας. Είστε οι πελάτες δηλαδή. Τους πελάτες δεν τους βρίζεις. Είναι η γενιά η κακομαθημένη. Τα παιδιά μεταξύ 2 και 5 ετών αναζητούν τα όριά τους. Κάπου πρέπει να τα συναντούν. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει συναντήσει ποτέ τα όριά του».
Για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, σημείωσε πως «ο Πολάκης νομίζω ότι είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ, από την ανοχή που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ προς τους διάφορους Πολάκηδες, οι οποίοι ανεπτύχθησαν παντού, υβρίζοντας και συκοφαντώντας. Υφυπουργός Υγείας ήταν, είχε όλα τα δεδομένα για να περάσει απαρατήρητος. Με τη δημοσιογράφο, τι λόγο είχε να τα βάλει; Έχει καμιά σχέση με την Υγεία;».

«Έχει εξαντλήσει το κράτος τα περιθώρια διανομής των προσφύγων;», διερωτήθηκε αναφορικά με το προσφυγικό.

«Έχει λύσει το θέμα της διάκρισης μεταξύ προσφύγων και μεταναστών; Εδώ έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν μετανάστες, είναι όλοι πρόσφυγες. Όσοι είναι πρόσφυγες, σε αυτούς έχουμε υποχρέωση να τους καλύψουμε μεταξύ άλλων και την ανάγκη εκπαίδευσης. Οι μετανάστες δεν υπάγονται πουθενά, δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα».

Για την υπόθεση του Ωραιόκαστρου, παρατήρησε: «Έχει γίνει μία μελέτη, στο Ωραιόκαστρο, πόσα είναι τα παιδιά; Το Ωραιόκαστρο έχει 100 μαθητές στο Δημοτικό. Θα του πας 500 ξένους εσύ; Εγώ δεν είμαι με τον δήμαρχο, αλλά ο δήμαρχος είναι προϊόν μίας καταστάσεως, η οποία οφείλεται κατ’ αρχάς στην κυβέρνηση. Να υπάρχει και λογική. Οι άνθρωποι αυτοί ζουν με τους μετανάστες. Μην ανοίγουμε κάθε μέρα λεωφόρο για τη Χρυσή Αυγή».

http://www.laimitomos.com/

Από το Blogger.