#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

10 Σεπτεμβρίου 2016

Σε ΠΟΙΟΥ ξενοδοχείο μένει ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ στη Θεσσαλονίκη?

>


Σε ΠΟΙΟΥ ξενοδοχείο μένει ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ στη Θεσσαλονίκη?

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του voicenews ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, διαμένει στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Για όσους δε γνωρίζουν το ξενοδοχείο αυτό ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Οι πληροφορίες όμως δε σταματούν εδώ. Θα θυμάστε πως, κατά την πρόσφατη διαδικασία αδειοδότητησης των τηλεοπτικών αδειών, ο ίδιος ο κος Σαββίδης παραδέχτηκε πως συμμετείχε σε αυτήν για να παίξει το ρόλο του ‘λαγού’. Σκοπός του δηλαδή ήταν να ‘χτυπήσει’ τις προσφορές ώστε το αντίτιμο να ανεβεί ψηλά και να υπερτιμηθεί. Τονίζουμε πως πριν τη διαδικασία, η κάθε άδεια κοστολογείτο, όχι πάνω από 20 εκατ. ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή, μετά την διαδικασία, η πιο φτηνή πουλήθηκε στα 45 εκατ. περίπου. Μάλιστα ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, κατήγγειλε τον κο Σαββίδη για τη στάση του αυτή και το υπέρογκο και παράλογο αντίτιμο που κατεβλήθη συνολικά.
Ωστόσο το θέμα δεν τελειώνει εδώ, αλλά εδώ αρχίζει. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο κος Σαββίδης επιθυμεί να αγοράσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα το επιθυμεί διακαώς, καθώς επιθυμεί να εξιλεωθεί στα μάτια του Βλαντιμίρ Πούτιν. Θυμίζουμε τη δυσμένεια στην οποία έχει πέσει ο Ιβάν Σαββίδης στα μάτια του Πούτιν, άσχετα που ο πρώτος μετά μανίας το αρνείται.

Εδώ είναι που η κατάσταση μπλέκεται. Αφενός μεν ο κος Σαββίδης φέρεται να προσπαθεί να ανταλλάξει τη ‘βοήθειά’ του στο θέμα των αδειών, με την παραχώρηση του Λιμανιού. Η κυβέρνηση ωστόσο, φαίνεται πως ενώ αρχικά δεν ήταν αρνητική (έστω λεκτικά) αυτή τη στιγμή δεν επιθυμεί τέτοια παραχώρηση. Εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται η επίτευξη αυτής της συμφωνίας για λόγους και γεω-στρατηγικούς.

Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών είναι μπλεγμένο αρκετά και κάθε μέρα έρχονται στο φως όλο και περισσότερες λεπτομέρειες. Ξετυλίγοντας το κουβάρι αυτό, βλέπουμε συμφωνίες για παραχωρήσεις δημόσιας περιουσίας, ανταλλάγματα, διαπλεκόμενα συμφέροντα. 

Από το Blogger.