#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

20 Σεπτεμβρίου 2016

Φωτεινό αντικείμενο μέσα σε απόκοσμο σύννεφο στον Αττικό Ουρανό

>


Φωτεινό αντικείμενο μέσα σε απόκοσμο σύννεφο στον Αττικό Ουρανό 

Πριν από λίγο καθόμασταν με τη σύζυγο στην βεράντα του σπιτιού μας και άρχισε να εμφανίζεται ένα τεράστιο σύννεφο από το πουθενά κυριολεκτικά και ενώ ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος.

Λίγα λεπτά μάλιστα πριν απολαμβάναμε τα αστέρια και είχα και συζήτηση για την μεγάλη και μικρή Άρκτο.

Το σύννεφο αυτό είχε πορεία από τα Β/Δ προς τα Ν/Α. Από Λιόσια που το βλέπαμε εμείς είχε πορεία από Κρυονέρι προς Γλυφάδα.

Ξαφνικά εμφανίστηκε μέσα στο σύννεφο ένα ιδιαίτερα φωτεινό αντικείμενο το οποίο την περισσότερη ώρα ήταν σταθερό. Δύο κινήσεις που έκανε ήταν μέσα στο σύννεφο μια κάθετη και μια οριζόντια. Μετά εξαφανίστηκε τόσο ξαφνικά όσο εμφανίσθηκε.6 σχόλια:

 1. Ελα, τώρα... εσύ ο τόσο αφυπνισμένος απορείς;;;
  Είναι η ώρα να μας παρουσιάσουν τους εξωγήινους..
  Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;...
  Γι αυτό θα μας πλασάρουν αυτά που θέλουν είτε με ολογραφήμματα, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο..
  Είμαι ο Πάνος (Τριβέλι) που μου απάντησες σε σχόλιό μου στα ραδιογραφήματα. Ζαχαρία από 15 χρονών παιδάκι μέχρι και τα 19 έχω δεί πολλά πράγματα στον ουρανό και τα έχω όλα σημειωμένα και με ημερομηνίες και από τότε έχω δεί και μερικές φορές ακόμα κάποια πράγματα. Αλλά τα τελευταία χρόνια με όλα αυτά που συμβαίνουν και με την τεχνολογία εκεί που έχει φθάσει είμαι πολύ δύσπιστος στον αν υπάρχουν και αν εμφανίζονται εξωγήινοι. Έχω κάποιες σκέψεις όσο αφορά την σκοπιμότητα αλλά θα τα συζητήσω κάποια στιγμή με την Βασούλα στο skype ή και με εσένα άμα θέλεις να έχουμε κάποια επικοινωνία που και που.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάνο όπως ίσως παρατήρησες απέφυγα την χρήση των λέξεων ΑΤΙΑ & ufo ακριβώς γιατί ξέρω πολύ καλά το παιχνίδι που παίζουν. Τώρα που δεν θα κλείσουν τα κεφάλαια κλιματική αλλαγή και τρομοκρατία θα μπεί σε εφαρμογή το τελευταίο σχέδιο. Αυτά είναι δοκιμές.

   Διαγραφή
  2. Ζαχαρία συγνώμη, δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω ή να σε μειώσω με αυτά που έγραψα στις πρώτες σειρές. Τελείως ειρωνικά για αυτούς που μας τα έχουν ζαλίσει τα έγραψα έτσι και όχι προς το πρόσωπό σου και βέβαια συμφωνώ ότι είναι έτσι όπως τα λες και δεν πιστεύω τίποτα από όλες αυτές τις μπούρδες που μας έχουν σερβίρει αυτοί οι παράφρονες.

   Διαγραφή
  3. Αν ένοιωθα να προσβάλλομαι για κάτι μπορούσα να "κόψω" το σχόλιο. Απλά διευκρινίζω και εγώ με τη σειρά μου ότι τα σχέδια τους μπαίνουν σε εφαρμογή και γι΄αυτό εμείς πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.

   Διαγραφή
 2. Ζαχαρία ένα τελευταίο θέλω να σε ρωτήσω και να κλείσω να μην σε κουράζω. Παρέμβηκα σε ένα σχόλιο κάποιου Βάγια Βαγιακάκου γιατί είδα ότι έκανε πολύ τον έξυπνο σε εσένα και μίλαγε με πολύ έπαρση. Είδα ειδοποίηση ότι μου απάντησε, αλλά δεν ξαναείδα τα σχόλια. Τα έκοψες εσύ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Βάσω, μετά και από παράκληση μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.