#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

01 Σεπτεμβρίου 2016

Δυστυχώς επαληθεύονται οι πληροφορίες μας... Άρχισαν οι διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ

>Σχόλιο Ζαχαρίας Μυτιληνιός: Στο προχθεσινό άρθρο σας δώσαμε τις πληροφορίες σχετικά με άμεση έναρξη των διακοπών παροχών ηλεκτρικής ενέργειας και μάλιστα από τον κολόνα και όχι από το ρολόι (ώστε να μην μπορούν να κάνουν επανασύνδεση) από σήμερα 1/9/16 και όχι από 1/10 που έλεγε η ανακοίνωση της ΔΕΗ και αυτό γιατί θέλουν να μην τους προλάβει ο χειμώνας γιατί μετά είναι αντισυνταγματικό και υπάρχει και σχετικός νόμος που το απαγορεύει. Δυστυχώς το άρθρο επαληθεύθηκε...
Εφιαλτική γίνεται πλέον η πραγματικότητα της ηλικιωμένης κυρίας Νίκης Μούζου, καθώς η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα, αν και η ίδια ζει με μηχάνημα οξυγόνου.
Όπως αναφέρει το www.patrastimes.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα ζει σε ένα παλιό σπίτι στην συνοικία της Αγίας Αικατερίνης, στην πιο υποβαθμισμένη συνοικία της πόλης. Σήμερα το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ έκοψαν το ρεύμα. Η κυρία Νίκη ζει με μια πενιχρή σύνταξη. Συντηρεί τα δύο της εγγόνια, ανήλικα, και ήλθε αντιμέτωπη με έναν υπέρογκο λογαριασμό ρεύματος. Πάνω από 10.000 ευρώ. Όπως είπε δεν μπορούσε να πληρώσει καθώς έπρεπε να επιλέξει από το αν θα μπορέσει να ταΐσει την οικογένειά της ή να έχει ρεύμα. Η γειτονιά ξεσηκώθηκε.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο γιος της κυρίας Νίκης πήγε στην ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί. Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, συνελήφθη και κρατείται στο 4ο Αστυνομικό τμήμα. Αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Από το Blogger.