#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

27 Σεπτεμβρίου 2016

Όπως σας τα έλεγα... Η Χίλαρι κερδισμένη από το χθεσινό ντιμπέιτ...

>


Όπως σας τα έλεγα... Η Χίλαρι κερδισμένη από το χθεσινό ντιμπέιτ... 

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Δεν θα μπω στη διαδικασία να σας παραθέσω τι ειπώθηκε στο ντιμπέιτ που ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας στην Αμερική, το οποίο ως φαίνεται το παρακολούθησε περίπου το 42% των Αμερικανών (από τα πρώτα στοιχεία μετρήσεων τηλεθέασης).

Όμως θα σας γράψω σήμερα, για μερικά πράγματα που είχαμε πει με την Βασούλα σε προηγούμενα Ραδιογραφήματα και πιστεύω σήμερα ή αύριο θα έχουμε την δυνατότητα να πούμε και στα επόμενα. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για τον επόμενο πλανητάρχη.

Η Χίλαρι όπως δείχνουν οι μετρήσεις είναι η κερδισμένη αυτής της μάχης. Η ανάσταση του λαζάρου που θα έλεγε ο λαός. Βγήκε πολύ δυναμική, με σαφέστατα πιο κυριαρχημένο λόγο που μπορεί σε εμάς να ακούγεται τραγελαφικός, όμως την Αμερική πουλάει και πουλάει καλά.

Δεύτερο στοιχείο ότι σε όλες τις ατάκες χτυπήματα του Τραμπ και μάλιστα κάτω από τη μέση, απάντησε με ακόμα πιο αιχμηρές ατάκτες, λες και ήξερε με ακρίβεια της θα της πει...
Τα ξαδελφάκια δώσανε μια "μάχη" που πέτυχε στην πρώτη της φάση στο 100%.  Να συσπειρώσει τον Αμερικανικό λαό και να οδηγήσει ίσως και περισσότερους από τις προηγούμενες εκλογές στις κάλπες. Και αυτή είναι η νίκη του συστήματος, την οποία δυστυχώς το 90% του πληθυσμού δεν μπορεί ούτε να την δει, αλλά ούτε και να την αντιληφθεί.

Η Χίλαρι (αν ήταν η Χίλαρι) βγήκε 10 χρόνια μικρότερη, με τον πολιτικό λόγο που ήθελαν να ακούσουν οι Αμερικανοί (υπερ της "ελευθερίας", την υπεροπλία και παντοδυναμία των ΗΠΑ που κυριαρχούν σε όλον τον πλανήτη κλπ) και το σημαντικότερο οδήγησε τον συνομιλητή της σε πολλά ατοπήματα, με πρώτο και κύριο τον εγωισμό, εγωκεντρισμό και την υπεροψία. Στοιχεία που έχει φυσικά και η ίδια και με το παραπάνω μάλιστα, αλλά σημασία έχει πιο τα δείχνει και όχι ποίος τα έχει.

Ο Τραμπ από την άλλη μίλησε για αυτά που ήθελαν να ακούσουν οι πατριώτες αμερικανοί, ουσιαστικά ένα εσωστρεφές πρόγραμμα, για άμυνα των πολιτών έναντι των "εισβολέων" μεταναστών και φυσικά την χτύπησε εκεί που πονάει. Στα χιλιάδες email που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Από το Blogger.