#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

08 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμαρχος Λέρου: "Ομάδα προσφύγων βεβήλωσε εκκλησάκι και προκάλεσε σοβαρές βλάβες στον δημοτικό φωτισμό"

>


Την παρέμβαση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, για την τήρηση ωραρίου κυκλοφορίας των προσφύγων και την εφαρμογή του σχετικού κανονισμού λειτουργίας ζητά με επιστολή του ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, επισημαίνοντας ότι έχουν προκληθεί πολλά και σοβαρά προβλήματα στο νησί.


Όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Λέρου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ομάδα προσφύγων - μεταναστών προκάλεσε σοβαρές βλάβες στον δημοτικό φωτισμό (σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής οι πρόσφυγες - μετανάστες έσπασαν με πέτρες σχεδόν όλες τις λάμπες στο δρόμο από Λέπιδα προς Ξηρόκαμπο), ενώ βεβήλωσαν εκκλησάκι της περιοχής (έσπασαν σταυρό) και προκάλεσαν ζημιές σε γεωργικές καλλιέργειες του νησιού.

«Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και απειλούν πως θα αναλάβουν εκείνοι τον νόμο στα χέρια τους, αφού από τη μία βλέπουν την περιουσία τους να καταστρέφεται κι από την άλλη φοβούνται για τη σωματική ακεραιότητα των ιδίων και των παιδιών τους», αναφέρει ο κ. Κόλιας στην επιστολή του προς τους δύο υπουργούς.
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Προς:
Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Μουζάλα
Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο Τόσκα
Δ/ντη Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής κο Νίκα

Κοινοποίηση:
Αστυνομικό Τμήμα Λέρου
Γραφείο Πρώτης Υποδοχής Λέρου

Σε συνέχεια παλαιότερων εγγράφων μας προς το Αστυνομικό Τμήμα και τον αναπληρωτή Διοικητή του ΚΕΠΥ Λέρου, παρακαλώ για άμεση παρέμβαση σας όσο αφορά  την πιστή τήρηση του ωραρίου κυκλοφορίας των προσφύγων και της δημιουργίας κανονισμού λειτουργίας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ομάδα προσφύγων προκάλεσε σοβαρές βλάβες στο δημοτικό φωτισμό πετροβολώντας τις λάμπες, από τα Τεμένια έως το Ξηρόκαμπο, ενώ βεβήλωσαν εκκλησάκι της περιοχής. Παράλληλα, χωρίς να έχουν σταματήσει σχεδόν καθόλου όλο αυτό το διάστημα, εισχωρούν σε γεωργικές καλλιέργειες των περιοίκων καταστρέφοντας τες.

Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και απειλούν πως θα αναλάβουν εκείνοι το νόμο στα χέρια τους, αφού από τη μια βλέπουν την περιουσία τους να καταστρέφεται κι από την άλλη φοβούνται για τη σωματική ακεραιότητα των ιδίων και των παιδιών τους.

Το φιλήσυχο νησί μας, βλέπουμε μέρα με τη μέρα να δέχεται επιθετικά κρούσματα κι εμείς είμαστε ανήμποροι να πράξουμε τα δέοντα. Ως εκ τούτου, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε ποιος είναι υπεύθυνος για την τήρηση του ωραρίου και σας ζητούμε να θέσετε άμεσα σε εφαρμογή κανονισμό λειτουργίας του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής, τον οποίο κι επιθυμούμε να μας κοινοποιήσετε.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Λέρου

Κόλιας Μιχαήλ

πηγή

Από το Blogger.