#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

25 Σεπτεμβρίου 2016

Τούρκοι "τουρίστες" ήλθαν έμειναν και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν...

>


Τούρκοι "τουρίστες" ήλθαν έμειναν και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν... 

Χθες (24-09-2016) το μεσημέρι, από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου της Λέσβου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) υπηκόων Τουρκίας, για το αδίκημα της δόλιας αποδοχής παροχών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές, οι προαναφερόμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από 23-09-2016 έως 24-09-2016, διέμειναν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Πλωμαρίου, χωρίς ωστόσο να καταβάλλουν το προκαθορισμένο χρηματικό ποσό, ως αντίτιμο για την παροχή καταλύματος.

Διενεργείται προανάκριση.

http://www.lesvosnews.net

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος25/9/16, 9:39 μ.μ.

  Πήγα στην Τουρκία, συγκεκριμένα στο κουσαντασι. Μόλις φτάσαμε για να βγούμε από το λιμάνι μας βαλαν στη σειρά προς έξοδο και μας κράτησαν της ταυτότητες μας της επέστρεψαν όταν θα φεύγαμε…..
  Σ αυτό το μπάχαλο τι ασφαλιστικά μέτρα περνούμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/9/16, 10:12 μ.μ.

   Δεν πάω όπως μου λες. Αλλά μάλλον δεν κατάλαβες εννοούσα στην Ελλάδα τι μέτρα παίρνουμε;
   Τώρα αν πάω Τουρκία η στη Βουλγαρία η στην Αλβανία κ λ π κ λ π……… νομίζω ότι ζω σε ελεύθερη πολιτεία έκτος αν κάνω λάθος, οι πολίτες που ήρθαν από την Τουρκιά και πήγαν στο ξενοδοχείο τη εγγύησης δώσανε ότι θα πληρώσουν. Πώς είπες δεν δώσανε; Ε ! καλά καναν και έφυγαν, αλλά οι Έλληνες ξενοδόχοι εξαντλούν όλη τους της αυστηρότητα στους έλληνες, αν πρόκειται για ξένο μη σου πω τι στήνουν……..

   Διαγραφή

Από το Blogger.