#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

21 Σεπτεμβρίου 2016

EMAIL αναγνώστη από Μυτιλήνη: Σςςς... Μην το μάθουν οι άπλυτοι... 18 συλλήψεις στη Μυτιλήνη... Τα τοπικά μέσα μας άφησαν να κοιμόμαστε ήσυχοι!

>


EMAIL αναγνώστη από Μυτιλήνη: Σςςς... Μην το μάθουν οι άπλυτοι... 18 συλλήψεις στη Μυτιλήνη... Τα τοπικά μέσα μας άφησαν να κοιμόμαστε ήσυχοι! 

Γράφει ο Ανέστης Πατακός
(ανταπόκριση από Μυτιλήνη)

Ακούσαμε σήμερα στα μέσα τηλεόρασης και ραδιοφώνου του νησιού ότι η αστυνομία συνέλαβε 18 άτομα, μετά τα προχθεσινά επεισόδια...

Τα μέσα ενημέρωσης που τη νύχτα των ταραχών ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟΝΤΑ!

Ναι τα επικρίνω όλα  τοπικά και εθνικά, γιατί το θέμα των επεισοδίων καλύφθηκε λεπτό προς λεπτό από μπλόγκερς της Αθήνας (όπως του φίλου Ζαχαρία που δέχθηκε να φιλοξενήσει και αυτό το σχόλιο μου) ενώ ακόμα και οι δικοί μας (οι ντόπιοι) ανήρτησαν από 1-2 άρθρα, με εξαίρεση το lesvospost.com που πήγε στο σημείο των επεισοδίων και αργά τη νύχτα ανέβασε τις γνωστές φωτογραφίες.
Το χειρότερο είναι ότι ενώ τα επεισόδια βρισκόταν σε εξέλιξη ΚΑΝΕΝΑ τοπικό μέσο ενημέρωσης δεν είχε απευθείας μεταδόσεις, οι δε τοπικές σελίδες ενημέρωσης έκαναν αναρτήσεις την επόμενη ημέρα.

Έτσι λοιπόν τυχαία και δύο μέρες μετά μάθαμε για 18 συλλήψεις. Όμως ΚΑΜΙΑ επίσημη ανακοίνωση. Η λαλίστατη αστυνομική διεύθυνση που όπως θα δείτε βγάζει δελτία τύπου ακόμα και για όταν κάνει τα αυτονόητα για το τόσο σημαντικό θέμα σιωπά. 

Τι ήταν αυτοί που συνελήφθησαν;

Τι αποφάσισε η εισαγγελία;  Για να ξέρουμε και τις δικές της ευθύνες!

Τι εθνικότητας ήταν; 

Πόσοι ήταν οι Έλληνες - αν υπήρχαν - αλληλέγγυοι;


Πριν κλείσω θέλω να ευχαριστήσω:

α) τα ΜΑΤ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ γιατί πραγματικά απέδειξαν ότι 18 άτομα μπορούν να κάνουν καλά και να ελέγξουν 1500 άτομα όλα άγριοι Σομαλοί και Μαροκινοί, με δυσκολία μεν αλλά με επιτυχία δε. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ατελείωτες ώρες που στέκονται όρθιοι και βοηθούν να είμαστε ασφαλείς, ιδιαίτερα όσοι μένουμε στα χωριά κοντά στο χοτ σποτ.

β) τους κατοίκους της Μόριας γιατί ξεπερνούν τον εαυτό τους και για τρίτη βραδιά σήμερα θα φυλάνε σκοπιά.

Το λινκ των ανακοινώσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Λέσβου για να δείτε ότι από 15/9 δεν έχει αναρτήσει ΤΙΠΟΤΑ!http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=blogcategory&id=1460&Itemid=1756

Από το Blogger.