#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

06 Σεπτεμβρίου 2016

Oμολογία ανικανότητας και…εκλογών από το ΥΠΟΙΚ: «Δεν θα πάρουμε τα 2,8 δισ ούτε καν εντός του έτους…»

>


Σε ομολογία ανικανότητας καθώς δεν εκπλήρωσαν σχεδόν τίποτα από τα προαπαιτούμενα οπότε νομοτελειακά έρχεται ο κόφτης και οι εκλογές προχώρησε πριν λίγο το Υπουργείο Οικονομικών λέγοντας ότι δεν αναμένεται να εκταμιευθεί η υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ μέσα στο έτος!


Μετά το χθεσινό δημοσίευμα της γερμανικής Ηandelsblatt, σύμφωνα με το οποίο δεν πρόκειται να εγκριθεί χρηματοδότηση προς την Ελλάδα στη σύνοδο της Μπρατισλάβα, πηγές του υπουργείου Οικονομικών, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημείωσαν ότι «έγκριση κονδυλίων δεν θα υπάρξει ούτε στην τακτική σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις 10 Οκτωβρίου και, κατά πάσα πιθανότητα ούτε καν εντός του έτους».
Σύμφωνα με τις πηγές του υπουργείου, για να εκταμιευθεί η υποδόση, πρέπει να διαπιστώσουν την πρόοδο στην υλοποίηση των δράσεων- ουρά της πρώτης αξιολόγησης, οι Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ), Φραντσέσκο Ντρούντι (ΕΚΤ) και Νικόλα Τζιαμαρόλι (ESM). Με βάση τα αποτελέσματα των επαφών που θα πραγματοποιήσουν στην Ελλάδα από τις 12 Σεπτεμβρίου και μετά, θα συντάξουν την «έκθεση συμμόρφωσης».

Στη συνέχεια, θα εκταμιευθεί η υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ, σημαντικό μέρος της οποίας θα οδεύσει για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες.

Σημειώνεται ότι, εντός του Οκτωβρίου, αναμένεται να αρχίσει η δεύτερη αξιολόγηση, η ολοκλήρωση της οποίας συναρτάται άμεσα τόσο με τις συζητήσεις για το χρέος και τα πρωτογενή πλεονάσματα όσο και με μία νέα δόση ύψους 6,1 δισ. ευρώ.

http://newsnea.com/

Από το Blogger.