#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

08 Οκτωβρίου 2016

Έφυγε στα 104 του χρόνια ο Νο 2 της 7ετίας

>


Έφυγε στα 104 του χρόνια ο Νο 2 της 7ετίας 

Μια προσωπικότητα που προκαλεί αναταραχές στο πολιτικό σύστημα της χώρας άφησε πριν από μερικές ώρες τα εγκόσμια, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο αυτό το κεφάλαιο της Ελληνικής Ιστορίας. 

Ο Στυλιανός Παττακός, γνωστός και ως Νο 2 της Στρατιωτικής κυβέρνησης της 7ετίας άφησε τη ζωή του στην μονοκατοικία του στα Πατήσια.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή δήλωνε αμετανόητος για την επιβολή της χούντας και τα έργα και ημέρες της 7ετίας.

Στο Στυλιανό Παττακό ο κόσμος  στην περίοδο της 7ετίας απέκτησε το ψευδώνυμο "το μυστρί" γιατί ως Υπουργός Εσωτερικών εγκαινίασε χιλιάδες δημόσια έργα, άνοιξε δρόμους και για τα πιο απομακρυσμένα χωριά και σε αυτόν οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου ηλεκτρισμού του συνόλου των απομακρυσμένων και των περιοχών της χώρας.

Στο μεγάλο του έργο είναι και οι τεράστιες τουριστικές υποδομές των ΞΕΝΙΑ (που αν και ξεκίνησε το 1950, την περίοδο της 7ετίας πραγματοποιήθηκε το 70% των υποδομών, που στη συνέχεια από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ απαξιώθηκαν αν και βρισκόταν στις πλέον τουριστικές περιοχές και ανέδειξαν περιοχές της χώρας μας που μέχρι τότε το τουριστικό προιόν ήταν άγνωστη λέξη).

Δεν έχει ανακοινωθεί πότε που και που θα τελεσθεί η κηδεία του.


Από το Blogger.