#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

09 Οκτωβρίου 2016

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε γιο πολύτεκνης οικογένειας γιατί πωλούσε σταφύλια χωρίς άδεια

>


ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε γιο πολύτεκνης οικογένειας γιατί πωλούσε σταφύλια χωρίς άδεια

Mια νέα απίστευτη περίπτωση επιβολής προστίμου σε πολίτη, έρχεται στο φως.

Όπως αναφέρει το candianews.gr, αυτή τη φορά πρόκειται για έναν νεαρό, μέλος πολύτεκνης οικογένειας, που πουλούσε σταφύλια (!) σε δρόμο της Χερσονήσου και θα πρέπει να πληρώσει 5.000 ευρώ πρόστιμο επειδή δεν είχε την άδεια να το κάνει!

Ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικό του ΑΤ Χερσονήσου να πουλάει σταφύλια στη λεωφόρο Δημοκρατίας της Χερσονήσου χωρίς άδεια, στις 8 Αυγούστου. Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε ήταν στα 5.000 ευρώ, το οποίο επιβεβαιώθηκε πριν λίγες ημέρες με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν είχε άδεια ούτε δυνατότητα να εκδώσει, αλλά το έκανε για να ζήσει την πολύτεκνη οικογένειά του, η οποία δεν είχε άλλους πόρους. Τα τρία του αδέλφια ηλικίας 16-19 ετών είναι άνεργα, ενώ οι γονείς του έχουν προβλήματα υγείας και ο ίδιος δεν έχει άλλο τρόπο να διασφαλίσει χρήματα για την επιβίωση της οικογένειάς του.

Η Αποκεντρωμένη απεφάνθη ότι εφόσον ο νεαρός δεν είχε άδεια, δεν έχει καμιά σημασία η οικονομική του κατάσταση και θα πρέπει να πληρώσει τα 5.000 ευρώ!

makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Ναι, το μοναδικό είναι!!!
    Ο καστανάς, η γιαγιά με τα ματσάκια άνιθου και μαϊντανού, ο κουλουράς, και μια γιαγιά στο χωριό Σπαρτιά Λακωνίας (αυτή έφαγε 10χίλιαρο, γιατί δεν είχε ταμειακή, αλλά σημειωτέον τους περισσότερους από εμάς, μας κερνάει, την παρέα θέλει η καημένη, σαν την κυρά της Ρω, κρατάει Θερμοπύλες σε ένα σχεδόν έρημο χωριό)... Αλλά, θα μου πείτε, ακόμα και οι αντιδράσεις για τους πλειστηριασμούς υπέπεσαν στον Ποινικό Κώδικα... Ποιος, από τους προστάτες θα μας προστατεύσει, ποιος;;; Ποιος μας έμεινε, συνέλληνες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.