#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

30 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚ! Νέος σεισμός 6,7 ρίχτερ στην Ιταλία... Σε πανικό οι κάτοικοι!!!

>


Σχόλιο: Θέλω να δω που θα βρουν πέτρα να κρυφτούν μερικοί μερικοί... Εξηγήστε το ρε κουμάσια που το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να τρώτε τα λεφτά των επιδοτήσεων. Εξηγήστε πως είναι δυνατόν στον ίδιο χώρο μέσα σε 3 μήνες να έχεις σεισμούς των οποίων η ένταση να μεγαλώνει συνεχώς..

Σημειώθηκε στις 06:40 (σ.σ. τοπική ώρα), ήταν έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και πάλι αισθητός στη Ρώμη, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για τυχόν τραυματισμούς ανθρώπων.

Χιλιάδες είναι οι χρήστες του Twitter που ενημέρωναν μέσα από τους λογαριασμούς τους πως ο σεισμός έγινε αισθητός και στις πόλεις Περούτζια, Ρίμινι, ακόμη και στη Νάπολη.

Εδώ να σημειώσουμε πως η πληροφόρηση από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έρχεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Υπάρχουν κάποιες πηγές που αναφέρουν πως ο σημερινός σεισμός ήταν της τάξης των 7,1 Ρίχτερ, ενώ άλλες μιλούν για μικρότερη ένταση.

Από το Blogger.