#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

19 Οκτωβρίου 2016

-Μρεσύ εβίβα Σκιας και δεν πάνε ούλοι στο διάολο

>




Το κείμενο που ακολουθεί είναι του συνονόματου και αδελφού Ζαχαρία Τσ. Δεν διορθώνω τίποτα, ούτε καν τα ορθογραφικά, αφήνω την κρητική του διάλεκτο και τα ορθογραφικά του λάθη να μιλήσουν στη ψυχή σας...

Καλησπέρα στην παρέα του καφενέ
Ήντα μρε κάνεις πως τα περνάς ?
-Άστα να πάνε φτώχεια και καλή καρδιά ούλα πάνε κατα διαόλου
Γιάντα μρε ή τα πάθες?
-Μρεσύ έχω ξεμείνει από δουλειά χρωστώ και στον αέρα που κουνιέται, με κινηθούν οι τραπεζες αλλά και το κράτος δεν γατέχω ήντα θα γενώ.
-Μρεσύ πάρε μολύβι και χαρτί και σβήστα μην ξανοίγεις δροσά την οικογένεια σου και τσι συνανθρώπους σου να σέβεσαι το κράτος και τσι τράπεζες βάλε λιβάνι.
-Μα ήντα μρε λες θα μου τα κατασχέσουν ούλα δεν θα πέρνω επιδότηση θα μου κόψουνε το ταμείο ανεργίας.
-Μανόλη αν δεν δώσεις τροφή και τα πνευματικά εφόδια στα κοπέλια σου αν δε τα κάμεις ανθρώπου θα τα χάσεις ούλα, τα λίγα που πέρνεις να τα δίνεις στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και στην διατροφή τσι οικογένειας σου.
-Καλά τα λες μρε μα θα με φείσουν στο δρόμο οι κεσταμπίτες για αυτό πλήρωσα τον ΕΝΦΙΑ τον φόρο αλληλεγγύης αλλά και την δόση εισοδείματος, δεν μπορώ να πληρώσω την ασφάλεια και το κακό είναι πως η οικογένεια δεν έχει ασφάλεια.
-Σύντεκνε ούλοι ντος είναι κεσταμπίτες ότι και αν κάνουμε θα θένε και άλλα όσο τους δίνεις θα θένε και άλλα μα μην ξεχνάς την ψυχή δεν θα μας την πάρουνε.
- καλά τα λες
-Γρύκα Έχουμε μρε δύναμη αρκεί να πάψουμε να τσι ακολουθούμε να τσι πληρώνουμε αλλά και να ψηφούμε κλέφτες προδότες και μπανταξίδες. Έχουμε μρε μεγάλη ευθήνη για ούλα για τα πανωγραψίματα για τσι ψεύτικες επιδοτίσεις για τα δανεικά και αγιάγερτα για ούλα γιατι ψεύτο θεσούλα που μας τάξανε και μεις τη δεχτείκαμε και άλλα πολλά. Αλλά εμείς εκάμαμε πλημμέλημα και επαέ μας έχουν καταδικάσει με βαρύ κακούργιμα, γατέχεις γιάντα γιατί είμαστε άξιοι τσι μοίρας μας αφού είμαστε αδιάφοροι και ξανοίγουνε μόνο την πάρτη μας.
- Μρε Γιώργη εδά είναι αργά αφού ούλα τα ελέγχει η ελίτ και οι μασόνοι ούλα με ελέγχονται τα πάντα τα ορίζουν οι Εβραίοι, Εκλησσία πολιτική και χρήμα τα πάντα τα ΜΜΕ ούλα.
- Ε όη μρε τον θεό και την πίστη σου δεν την ορίζει κανείς εσύ έχεις την δύναμη να ταράξει σ βουνά μα δεν ψάχνεις να βρεις τα όμοια αλλά όσα σε χορίζουν το γατέχουν και με το διέπρεψε και βασήλευε μας κάνουν ότι θένε
- μρεσύ εσύ σαι ρήτορας ούλα τα γατέχεις γη μου λες έπαε κουζουλάδες Χαχαχαχα
- γρύκα εγώ λέω ότι θέλω εσύ πίστεψε ότι θες μα αν όσα γατέχεις ήταν σωστά ή έμεινα που μας κυβερνούνε θένε το καλό μας δεν θα φτάναμε σε τούτονε το χάλι, αν εσύ δεν αλλάξεις το μέλλον του κοπελιού σου και των συνανθρώπων σου μην περιμένεις σωτήρες κιαν ένας δεν θα σε σώσει. Αφρουκού αν δεν δεις τα λάθυ σου και εγώ τα δικά μου να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν κιανείς δεν θα μας βοηθίσει αλλά σαφί θα μας εκμεταλλεύονται. Αν δεν κάμεις πράξει όσα ονειρεύεσαι οραματίζεσαι μην περιμένεις να αλλάξει πράμα.
- ναι εκειά έχεις δίκιο μρε αλλα ο τάδε μρε που εδά αγοράζει χωράφια από τοκογλυφία τα καμε από ναρκοτικά ούλοι μρε κλέβουνε?
- εδά μάλιστα Ε να ψηφίσει η εργα του Γείτωνας μρε δλδ ώπα Σύντεκνε είδες μρε τον Μιχάλη ήντα ώρα ξυπνά για να πάει στη δουλειά ? Πόσες ώρες δουλεύει ? Ήντα κάνει σωστό ήντα κάνει λάθος ? Γατέχεις ήντα στερήσεις έχει περάσει μόνο γατέχεις να τον κρίνεις και να τον κατηγορείς Ε μα Ετσά δεν ξανοίγεις την αυλακιά σου μα την ξένη και με τούτο να το τρόπο σαφι στραβά θα αρμενίζεις για ούλα μετά θα σου φτένε οι Εβραίοι οι μετανάστες οι Ολυμπιακοί οι Παναθηναϊκοί ούλοι οι άλλοι εκτός από σένα μρεσύ άλλαξε και σάλευε με άξιους ανθρώπους να μαθένεις και να θωρείς τα σωστά να τα δέχεσαι και να απορίπτεις τα στραβά.
-Μρεσύ εβίβα Σκιας και δεν πάνε ούλοι στο διάολο
- όη μρε με το καλό και πάντα σαφί καλα να μαστε με ψιλά την κεφαλή και να σεβόμαστε τσι συν ανθρώπους μας και το τόπο μας ο θεός θωρεί και κρίνει εμείς ας σαλεύουμε στην στράτα ντου να ποστραβώσουμε τον αντίχρηστο. Κάμε τον σταυρό σου να χεις άρμα στο πλευρό σου.

Από το Blogger.