#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

03 Οκτωβρίου 2016

Κάθε βράδυ / ξημέρωμα, χτυπάνε τη σελίδα και το προφίλ μου τα τρολάκια... Έπαιξαν και έχασαν... Το ρυάκι πλέον έγινε χείμαρρος...

>


Κάθε βράδυ / ξημέρωμα, χτυπάνε τη σελίδα και το προφίλ μου τα τρολάκια... Έπαιξαν και έχασαν... Το ρυάκι πλέον έγινε χείμαρρος...  


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Από τότε που σήκωσα τη σημαία της επανάστασης ενάντια στο μεταναστευτικό, την "μεταναστευτική πολιτική" (και όχι στους ανθρώπους που τους εκμεταλλεύονται τα διεθνή λαμόγια για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους) έχω κάποιους τύπους  που κάθε βράδυ μου πετάνε 2-3 σχόλια σαν "ανώνυμοι" προφανώς νομίζοντας ότι θα με νευριάσουν ή θα ανακόψουν την πορεία και τις θέσεις μου.

Λοιπόν βλαμμένε έπαιξες και έχασες, τόσο εσύ, όσο και οι όμοιοι σου που έχετε τρελαθεί να μου κάνετε αναφορά το προφίλ μου στο facebook και τη σελίδα μου στην google.

Ότι και να κάνετε έχω ήδη τις λύσεις στον υπολογιστή μου και ξέρω ότι η απότομη άνοδος της σελίδας ελεεινοί βρωμιάρηδες σας ενοχλεί. Σας ενοχλεί που μια τυχαία σελίδα με ζωή μόλις 9 μήνες ξαφνικά έχει 1.000.000 προβολές το μήνα, που την διαβάζουν 20.000 διαφορετικοί άνθρωποι την ημέρα. 

Σας ενοχλεί η αλήθεια, σας ενοχλεί ο άδολος πατριωτισμός, σας ενοχλεί που πολεμάω τα σχέδια διάλυσης της χώρας. 

Παίξατε και χάσετε... Γιατί πλέον δεν είμαι ένας και να βγάλετε εμένα από τη μέση στη σελίδα υπάρχουν πλέον είναι πολλοί οι μυτιληνιοί και είναι όλοι έτοιμοι να σας διαλύσουν.

Παίξατε και χάσατε... και εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι μέχρι να ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας από τα κτήνη  σαν εσάς.

Παίξατε και χάσατε ...γιατί πλέον δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε χιλιάδες μαζί μας και κάθε ώρα που περνάει θα είναι ακόμα περισσότεροι.

Παίξατε και χάσατε γιατί το κύμα της Ελλάδας έχει κατακλύσει την Ευρώπη. Ξεστραβωθείτε κτήνη και δείτε το αποτέλεσμα του σημερινού δημοψηφίσματος... 95% ναι ρε ΕΝΗΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΟΥΓΓΡΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. Πόσο νομίζεις βλαμμένε ότι είναι το ποσοστό στην Ελλάδα; Γιατί βλαμμένε δεν κάνουν δημοψήφισμα να δεις εδώ τι έχει να γίνει;

Παίξατε και χάσατε ....γιατί τα αφεντικά σας έκαναν το μοιραίο λάθος... Τα έβαλαν με την θρησκεία μας και την ασφάλεια των παιδιών μας. Εκεί εκπτώσεις δεν κάνουμε... Δεν κάναμε 400 χρόνια ρε βλαμμένοι θα κάνουμε τώρα; 

Το μόνο που θα κερδίσετε ηλίθιοι είναι να αναδείξετε μια νέα γενιά ηρώων, μια νέα γενιά Μαρτύρων, μια νέα γενιά Αγίων!!! 

Επίσης βλαμμένοι να ξέρετε η σελίδα είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ και επειδή είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ εγώ ελέγχω τα σχόλια και ως εκ τούτου θα τρώτε πόρτα κάθε μέρα! Οπότε συνεχίστε να σπαταλάτε χρόνο γράφοντας της αηδίες σας, το delete διαρκεί μόλις 1/10 του δευτερολέπτου.

Καλημέρα σας!!!


Από το Blogger.