#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

15 Οκτωβρίου 2016

Η "ρωσίδα" που έγινε Σύρια και τώρα Ελληνίδα... και φυσικά η "πηγή" μας επιβεβαιώθηκε... Έγινε απόπειρα χρηματισμού

>Η "ρωσίδα" που έγινε Σύρια και τώρα Ελληνίδα... και φυσικά η "πηγή" μας επιβεβαιώθηκε... Έγινε απόπειρα χρηματισμού 


Σχόλιο: Στο κάτω μέρος του άρθρου έχω βάλει το printscreen από το σχόλιο στο προφίλ μου. Να τονίσω ότι η κυρία αυτή είναι ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ και δεν ήθελε να βγάλει λεφτά έξω... Κάτι που στο 99% των άρθρων που έχω διαβάσει από το μεσημέρι κάποιοι ξέχασαν να το αναφέρουν δημιουργώντας εντυπώσεις... Παρακάτω παραθέτω το άρθρο από το thetoc.gr που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι το μοναδικό που έχει το 90% των πραγματικών γεγονότων....

Ελληνίδα με καταγωγή από την Συρία και κάτοικος Δροσιάς φέρεται να είναι η 45χρονη που συνελήφθη τη νύχτα της Παρασκευής στο Ελ. Βενιζέλος έχοντας  μαζί της 2.213.500 ευρώ και 58.900 δολάρια, όλα σε μετρητά!

Στον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η 45χρονη, με Ελληνικό και Συριακό διαβατήριο, είχε επιμελώς κρυμμένα τα χρήματα τόσο στις αποσκευές της, όσο και επάνω στο σώμα της.

Τις 600.000 ευρώ τις έκρυβε στην βαλίτσα της, ενώ τα υπόλοιπα τα είχε κρυμμένα κάτω από το ολόσωμο λαστέξ. Τα περισσότερα χρήματα ήταν σε δεσμίδες των 500 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δεσμίδες των 100 ευρώ.
Η γυναίκα που ερχόταν από τη Μόσχα με πτήση της Aeroflot μετά τη σύλληψή της ισχυρίστηκε ότι είχε κληρονομήσει μεγάλη ακίνητη περιουσία στη Συρία και τα χρήματα προέρχονται από την  πώληση της.

Τι πρόσφερε στην τελωνειακό που την τσίμπησε  

Η 36χρονη όταν διαπίστωσε πως η τελωνειακή υπάλληλος ήταν αποφασισμένη να δεσμεύσει τα χρήματα προσπάθησε να την δωροδοκήσει λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Να σου δώσω κάτι για να με αφήσεις ελεύθερη;».

Η υπάλληλος άμεσα όμως ενημέρωσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε την 36χρονη με την κατηγορία της απόπειρας δωροδοκίας.

Τα 2,2 εκατ. ευρώ δεσμεύτηκαν από το τελωνείο και τα χρήματα θα σταλούν στην επιτροπή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος με την 36χρονη να πρέπει τώρα να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων.
Από το Blogger.