#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

14 Οκτωβρίου 2016

Σύλληψη στην Κρήτη ύποπτου αλλοδαπού για τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο

>


Σύλληψη στην Κρήτη ύποπτου αλλοδαπού για τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας 51χρονος Σύρος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους και να τραυματιστούν δεκάδες άτομα και για τον οποίο εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, που είχε εκδοθεί από το Βέλγιο.

Ο 51χρονος συνελήφθη στον Αποκόρωνα Χανίων.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 51χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης εκδοθέν από Αρχές Βελγίου.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τέλεση τρομοκρατικών πράξεων εντός εδάφους Ευρωπαϊκής Ένωσης, παράνομη διακίνηση ατόμων και πλαστογραφία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, σκληροί δίσκοι κ.α.) διάφορα έγγραφα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Από το Blogger.