#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

26 Οκτωβρίου 2016

Σύντομα θα πάμε σε εκλογές. Πριν φθάσεις στο παραβάν, σκέψου... Εσύ θα καθορίσεις το μέλλον της πατρίδας μας!!!

>


Σύντομα θα πάμε σε εκλογές.  Πριν φθάσεις στο παραβάν, σκέψου... Εσύ θα καθορίσεις το μέλλον της πατρίδας μας!!!

Ο φίλος αλέξης ετοιμάζει την κοινή γνώμη να δεχθεί ως νέο σωτήρα το φίλο κούλη.

Όπως έγινε και με το 11% που πήρε ο φίλος γιώργος όταν ο φίλος κωστάκης μας εξαθλίωσε στο πρώτο κύμα της νέα τάξης πραγμάτων, κάπως έτσι αναμένεται να αντιδράσει ο λαός και να δώσει από αγανάκτηση ένα περίπου ίδιο ποσοστό στον κούλη. Ο οποίος με νωπή λαϊκή εντολή θα συνεχίσει ότι έχει ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια η διεθνής τοκογλυφία.

Θέλω να πιστεύω ότι η λαϊκή οργή των φίλων μου τουλάχιστον δε θα περιοριστεί στο να ψηφίσουν τον λιγότερο επικίνδυνο, όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει να κάνουμε. Ας ιδρώσουν λίγο, ας μη βγει κανείς από αυτούς που είναι στο προσκήνιο. Ας δείξουμε ότι τους έχουμε σιχαθεί και οι πραγματικά πατριωτικές δυνάμεις (μη σε σκανδαλίζει το πατριωτικές, δεν εννοώ φασιστικές, εννοώ Έλληνες που αγαπάνε εσένα που διαφωνείς και κυρίως αγαπάνε αυτό που λέμε πατρίδα) που περιμένουν στο παρασκήνιο να δουν ότι ο Έλληνας είναι έτοιμος για αλλαγή, θα εμφανιστούν.

Υπάρχει κόσμος ανάμεσά σας που είναι καλύτερος από τον καλύτερό τους.

Γιατί δεν έχετε πίστη σε εσάς και περιμένετε από αυτούς σωτηρία, που όπως λέμε όλοι, εάν ήταν υπάλληλοι σε μια εταιρία ήδη θα είχαν απολυθεί όλοι τους;

Στο παραβάν που θα καθορίσεις το μέλλον της πατρίδας σου, θυμήσου έναν έναν τους Έλληνες που αυτοκτόνησαν, έναν έναν τους Έλληνες που πέθαναν από την ανεπάρκεια του κράτους, έναν έναν κάθε μετανάστη που φέρανε εδώ για τα ψωροευρώ που πάνε σε τσέπες ημετέρων όσο δεν υπάρχει κοινωνική πολιτική για κανένα Έλληνα που πεινάει, έναν έναν κάθε ασθενή σε νοσοκομείο που δεν έχει τα αναγκαία φάρμακα, έναν έναν κάθε άνεργο που εάν δεν έχει οικογένεια να θρέψει είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του - εάν έχει δε θέλω καν να σκέφτομαι τι περνάει και σκέψου ότι ακόμη δε σε βρήκε εσένα κάποια συμφορά να ζήσεις από αυτές που ζουν αυτοί που δεν είναι τόσο τυχεροί.

 Εάν ήδη ζεις τη συμφορά, θυμήσου πως έχουν δοκιμαστεί όλοι, δείξε τους το δρόμο της εξόδου από το πολιτικό προσκήνιο και τη χώρα.

Με αίσθημα ευθύνης σκέψου το μέλλον της χώρας και κυρίως το μέλλον όσων ήδη έχουν πληγεί από την προδοσία δεκαετιών και δημιούργησε τη βάση για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.


Από ανάρτηση του διαδικτυακού μου φίλου Ελευθέριου

Από το Blogger.